TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Megdőlt a magyar láncmasszázs rekord

4844
A Durex megdöntötte saját rekordját, hiszen idén több mint ötszázan alkottak óriási láncot a Balaton partján, és masszírozták meg az előttük álló hátát.

A lelkes rekorderek között olyan hírességek is feltűntek, mint Fluor Tomi és Istenes Bence, akik a többi fesztiválozóval együtt segítették az új rekord felállítását. A minél több masszírozó már csak azért is volt fontos, mert a Durex a résztvevők számával megegyező mennyiségű óvszert adományoz az AHA! szexuális felvilágosító program számára.

Mit csinált Fluor Tomi és Istenes Bence együtt a Balaton partján? A Durex ebben az évben saját magát állította kihívás elé a Balaton Soundon, és több mint 100 fővel túllépte tavaly felállított rekordját. Ebben a hazai hírességek saját kezűleg is segédkeztek, Fluor Tomi és Istenes Bence habozás nélkül vetette be magát a lányok gyűrűjébe, és élvezte a csinos lányok által nyújtott kellemes masszázst.

Idén több mint félezren vettek részt a láncmasszázs rekordban, és masszírozták egyszerre az előttük álló hátát a Durex 2in1 aromaterápiás masszázszseléivel és síkosítóival. Az idei rekordhoz ráadásul egy jó ügy is kapcsolódik, ugyanis a Durex a résztvevők számával megegyező mennyiségű óvszert adományoz az A-HA! Országos Szexuális és Mentálhigiénés Felvilágosító Program számára. A lelkes fesztiválozóknak köszönhetően ez ötszáz óvszert jelent, mely nagyban segíti a szervezet szexuális felvilágosításért végzett munkáját, melyre Magyarországon is nagy szükség van. A nemrégiben nyilvánosságra hozott nemzetközi Durex Szexuális Jóléti Kutatás adatai alapján ugyanis a magyar válaszadók csupán 8%-a védekezik minden szeretkezés alkalmával, és mindössze 16%-uk érezte úgy, hogy kellő szexuális ismeret birtokában szerezte első szexuális élményét.

„Nagyon örülünk, hogy idén sikerült felülmúlnunk a tavalyi eredményt, és külön örülök, hogy ezzel egy jó ügyet is támogatunk. A láncmasszázs rekorddal elsősorban azt szerettük volna idén is szemléltetni, hogy a felelősségteljes magatartást és a szexuális élet felszabadult élvezetét nem kell elkülöníteni egymástól. Kellő elővigyázatossággal és a megfelelő óvintézkedések megtétele mellett semmi sem szabhat határt az élvezetes szexuális életnek” – mondta Somlai Anna, a Durex kategóriamenedzsere.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése