TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Okostelefon-teszt

4834
Egy független tesztlaboratórium hasonlította össze 12 okostelefon kijelzőjét. A teszt egyértelmű győztese a Sony Xperia P lett.

A Sony Mobile Communications egy független tesztlaboratóriumot bízott meg azzal, hogy tesztelje le a készülék kijelzőjét, és hasonlítsa össze 11 másik okostelefonéval. A nemzetközileg is elismert, és számos összehasonlító tesztet végző TESTfactory végezte el a méréseket, mely során minden külső tényezőt a minimálisra csökkentettek, és az összes okostelefon kijelzőjét a maximumra állították. Ezek után minden egyes készülék kijelzőjét megmérték egy spektrométer segítségével. A teszt egyértelmű győztese a Sony Xperia P lett, mely laboratóriumi tesztértéke 867 candela lett.

Ezt az értéket a Sony Xperia P okostelefonban debütáló  WhiteMagic technológiával sikerült elérni. Egy hagyományos LCD kijelzőnél minden egyes pixel színe (így a fehér szín is) három alpixelből áll össze, amely nem mást mint a vörös, a kék és a zöld. Ezzel szemben a 4”-os Mobile Bravia Engine technológiával felszerelt Reality Display kijelzőben egy negyedik – fehér – alpixel is található, mely lehetővé teszi, hogy a kijelző még fényesebb legyen akár szikrázó napsütésben is.

Az Xperia P a 2012 májusa óta érhető el Magyarországon. 

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése