TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Magyar dinnyekampány a SPAR üzleteiben

4831
A központi szervezésű kampányelemeken túl a SPAR saját reklámhordozókon és kóstoltatással is buzdítja majd a vásárlókat az ízletes gyümölcs fogyasztására.

Múlt hét végétől már csak magyar dinnyeszállítmányok érkeznek a SPAR központi raktáraiba, s ezzel megkezdődött a kedvelt magyar gyümölcs árusítása a kereskedelmi lánc üzleteiben. Az első mennyiségeket Békés megyei termelők szállítják, a SPAR-ral történt megállapodás szerinti első osztályú, kiváló minőségben, magas cukorfokkal.

A SPAR minden vonatkozásban támogatja a Vidékfejlesztési Minisztérium, a Magyarországi Dinnyetermelők Szövetsége és a Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet hazai termésű dinnye népszerűsítésére vonatkozó szándékait és csatlakozik a magyar gyümölcs fogyasztását ösztönző kampányhoz.

Ennek keretében a központi szervezésű kampányelemeken túl a SPAR saját reklámhordozókon, valamint üzleteiben történő kóstoltatással is buzdítja majd a vásárlókat az ízletes gyümölcs fogyasztására. A dinnye, azon túl, hogy finom, rendkívül hasznos is. Magas víztartalmának köszönhetően a nyári melegben hűsíti a szervezetet, fontos folyadékpótló, s ennek kapcsán méregtelenítő hatása is van, továbbá rendkívül gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban.

Tekintve, hogy az előrejelzések szerint ez évben nagyon jó termés ígérkezik, a kiváló minőségnek és a népszerűsítő kampánynak köszönhetően az idei szezon SPAR-forgalma remélhetőleg meghaladja a múlt évi mintegy 4000 tonnás mennyiséget is.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése