TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Magyar dinnyekampány a SPAR üzleteiben

4831
A központi szervezésű kampányelemeken túl a SPAR saját reklámhordozókon és kóstoltatással is buzdítja majd a vásárlókat az ízletes gyümölcs fogyasztására.

Múlt hét végétől már csak magyar dinnyeszállítmányok érkeznek a SPAR központi raktáraiba, s ezzel megkezdődött a kedvelt magyar gyümölcs árusítása a kereskedelmi lánc üzleteiben. Az első mennyiségeket Békés megyei termelők szállítják, a SPAR-ral történt megállapodás szerinti első osztályú, kiváló minőségben, magas cukorfokkal.

A SPAR minden vonatkozásban támogatja a Vidékfejlesztési Minisztérium, a Magyarországi Dinnyetermelők Szövetsége és a Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet hazai termésű dinnye népszerűsítésére vonatkozó szándékait és csatlakozik a magyar gyümölcs fogyasztását ösztönző kampányhoz.

Ennek keretében a központi szervezésű kampányelemeken túl a SPAR saját reklámhordozókon, valamint üzleteiben történő kóstoltatással is buzdítja majd a vásárlókat az ízletes gyümölcs fogyasztására. A dinnye, azon túl, hogy finom, rendkívül hasznos is. Magas víztartalmának köszönhetően a nyári melegben hűsíti a szervezetet, fontos folyadékpótló, s ennek kapcsán méregtelenítő hatása is van, továbbá rendkívül gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban.

Tekintve, hogy az előrejelzések szerint ez évben nagyon jó termés ígérkezik, a kiváló minőségnek és a népszerűsítő kampánynak köszönhetően az idei szezon SPAR-forgalma remélhetőleg meghaladja a múlt évi mintegy 4000 tonnás mennyiséget is.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése