TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Új vezető az HBO Magyarország élén

4822
Benda Gergely személyében új vezető érkezett az HBO Magyarország élére. Benda július 1-jétől tölti be a pozíciót.

Az HBO Magyarország új vezetője a zeneiparból érkezett az előfizetéses prémium csatornához. 2009-től a Universal Music ügyvezető igazgatója volt, ahol a cég vezetése mellett reklámpiaci zenei koncepció-menedzsmenttel is foglalkozott. Korábban a Hamu és Gyémánt cégcsoporthoz tartozó KOD Média Kft.-nél mobiltartalom-szolgáltatásért felelt, továbbá az üzletfejlesztési feladatokat is ellátta. Ezt megelőzően először az EMI Zenei Kft. speciális kiadványokért felelős marketing menedzsereként, majd 2004-től művészeti és marketing igazgatójaként dolgozott.Új munkakörében feladatai közé tartozik többek között az HBO kereskedelmi bevételeinek növelése, a hazai saját gyártás irányítása, illetve az HBO GO szolgáltatás kiterjesztése a magyar piacon.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése