TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

dm támogatás a Véradóversenyen

4712
A napokban hirdették ki Szolnokon a VI. Országos Felsőoktatási Véradóverseny nyertes intézményeit.

Minden évben megrendezésre kerül az egész országra kiterjedő vetélkedő, az Országos Felsőoktatási Véradóverseny, melyben felsőoktatási intézmények versengenek egymással. A verseny célja, hogy minél több fiatal ismerje meg a véradás jelentőségét és váljék rendszeres véradóvá.

A drogérialánc felismerte a fiatalok társadalmi felelősségvállalásra nevelésének fontosságát – hiszen maga is ennek követője -, ezért idén a kezdeményezés mellé állt és dm utalványok formájában járult hozzá a véradás sikerességéhez.

A 2011/2012-es tanévben 38 felsőoktatási intézmény nevezett a Véradóversenyre. Az utolsó napig közel 13 ezer nappali tagozatos diák adta vérét a jó ügy érdekében. Már a kezdeményezés szlogenje is aktivitásra buzdít „Adj vért, és ments meg három életet!”, ha ezt szó szerint vesszük, akkor a résztvevő diákok mintegy 37 ezer embertársuknak adtak esélyt a túlélésre.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése