TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Egészségesebb lesz az American Express

4678
A cég megkezdte a munkavállalók testi-lelki egészségének hosszú távú megóvását célzó vállalati kultúra meghonosítását.

A Társadalmi Megújulás Operatív Program keretein belül egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramot indított az American Express Magyarország Kft. Az Európai Unió által 100 százalékban finanszírozott, 10 millió forintos projekttel a cég megkezdte a munkavállalók testi-lelki egészségének hosszú távú megóvását célzó vállalati kultúra meghonosítását.

A programhoz speciális egészségtervet készíttetett a cég vezetősége a TÁMOP-2009-6-1-2/A-09/1-KMR kódjelű pályázatban, amelynek a most elnyert 10 millió forintos uniós támogatásával kezelni tudják a stresszt és az egészségtelen élethelyzeteket.


A projekt során ösztönző programok indulnak az elkerülhető megbetegedések megelőzésére, valamint az aktuális fizikai és mentális állapot javítására – nyilatkozta az American Express Magyarország Utazási Szolgáltatások Kft. ügyvezetője. Tallós Dániel elmondta, hosszú távú cél a tudatformálás, szemléletváltás, felelős gondolkodás kialakítása, amely segíti a dolgozók teljesítőképességének növelését és motivációját is.

A kilenc hónapon át tartó projekt eleme az egészségterv készítése, a stresszkezelésre irányuló interaktív foglalkozások és egyéni tanácsadás, az egészséges táplálkozás megismertetését célzó programok, valamint az irodai torna és rendszeres, csoportos mozgásterápiák kialakítása. Ez a folyamat akkor eredményes, ha az egészségtudatos magatartást sikerül átültetni a mindennapok gyakorlatába – hangoztatta a vezető.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése