TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Két különdíjas a Hozd formába! pályázaton

4657
Lezárult a Felix Promotion sportruházat tervező megmérettetése. Az elbírálók fődíjast nem, csak két különdíjast választottak.

Lezárult a Felix Promotion által kiírt Hozd formába! pályázat, mely a cég által képviselt sportolók számára sportruházat és formaruha megtervezésére irányult. A feladat nem volt könnyű, hiszen a tervezőknek nemcsak az eredetiséget kellett szem előtt tartani, hanem azt is, hogy a modellek megfelelőek legyenek a sporttevékenységhez és alkalmazkodjanak a sportolók igényeihez.

Éppen ezért az elbírálók, a kiíró és az általa képviselt sportolók döntése szerint 2012-ben nem született fődíjas – azaz ténylegesen megvalósításra kerülő – terv, azonban két kreatív pályázót különdíjjal honoráltak az ítészek. A MOME mesterképzésén részt vevő László Beáta az általa megálmodott BEANGO for Felix Sport és a Debreceni Művészeti Akadémia tehetsége, Andírkó Nikolett a My life is the sport kollekcióért az I Love Textil textilkereskedelmi üzlethálózat felajánlásából egy-egy 25 000 Ft-os vásárlási utalványban részesül.

László Beáta, BEANGO for Felix Sport

A Felix Promotion több kiemelkedő tehetségű Magyar sportoló szponzorációjáért felel. A sportmenedzser iroda a 2000-es évek elején leginkább profi bokszolók menedzselésével és ökölvívógálák szervezésével vált ismerté hazánkban. Az elmúlt néhány évben az iroda más sportok felé és is nyitott, így jelenleg az alpesi sítől, az öttusán és a tornán át számos sportág kiválóságainak karrierjét egyengeti. Legsikeresebb sportolójuk a kétszeres Világ -és ötszörös Európa bajnok Berki Krisztián tornász.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése