TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

OTP fogászati roadshow

4627
A fogászati szűrőbusz az OTP Roadshow keretén belül a vidéki városokban, a fővárosban és Erdélyben biztosít ingyenes fogászati szűrést és szaktanácsadást a gyermekeknek.

Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat által működtetett mozgó fogászati rendelő az OTP Bank jóvoltából 1995 óta áll a Szolgálat rendelkezésére. A rendelőben a szervezet önkéntes fogorvosai ingyenes fogászati szűrést, kezelést, szaktanácsadást és szájhigiéniai felvilágosító munkát végeznek.

Az autóbuszban kialakított mozgó fogászati rendelővel a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat olyan gyermekek számára biztosít térítésmentes komplex fogászati szűrést és/vagy ellátást, akiknek fogászati kezelése valamely okból egyáltalán nem vagy csak nehezen, részlegesen megoldott. További cél a gyerekek fogápolási és szájhigiéniés felvilágosítása, szaktanácsadás, és nem utolsó sorban a gyermekeknek a fogorvostól, a fogászati vizsgálattól való félelmének leküzdése, játékos módon.

A Roadshow idei első négy helyszíne május 18-án Székesfehérváron, május 25--én Békéscsabán volt, május 26-27-én a Gyermekmentő Szolgálat kétnapos ingyenes Gyermeknapján a budapesti Városligetben, május 30-án pedig Jászberényben, a „Bank a Parkban” rendezvényen.

A városligeti Gyermeknapon az OTP Kalandpark területén a Bank számtalan érdekes programmal, értékes ajándékokkal, arcfestéssel, kézműves foglalkozásokkal, izgalmas játékokkal várta az élményeket kedvelő gyermekeket és szüleiket.

Az OTP Roadshow további időpontjai és helyszínei:

Június 2., szombat                           Budapest, Belvárosi Fesztivál, Szabadság tér,

9-15 óra között

Június 8., péntek                              KisvárdaÉletmód Nap a városi tornacsarnok előtti területen 9-18 óra között

Június 9., szombat                           Budapest, OTP Családi Nap, Budapest Sportaréna,

9-16 óra között

Június 10., vasárnap OTP-MOL Bozsik Tanévzáró, a Globall Football Parkban (2089 Telki, Szajkó u. 39.)

10-16 óra között

Június 13., szerda                            Hencidai és Esztári Általános Iskola 8-16 óra között

Szeptember 13-14.,                           Pécs, Pécsi Napok Örökség Fesztivál, 9-16 óra

(csütörtök-péntek)

Szeptember 23,25.,

(péntek, vasárnap)                           Fót, Nemzetközi Díjlovas és Lovasterápiás

Verseny a Gyermekmentő Szolgálat Fóti

Lovasterápiás Központjában, Fót, Vörösmarty tér 1.

9-17 óra

Október 8-12. (hétfő-péntek)           Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat önkéntes orvos csoportjának útja

Erdély, Csíkszentdomokos

 

Az egyes rendezvényekhez kapcsolódó fogorvosi vizsgálaton a Szolgálat önkéntes fogorvosai szükség esetén felhívják a szülők figyelmét a javasolt további kezelésre, beavatkozásra, ezzel is hozzájárulva a gyermekek egészségének megőrzéséhez.

 

A szervezők minden évben arra törekednek, hogy minél több gyermek és szülő figyelmét hívják fel a helyes fogápolásra. A Gyermekmentő Szolgálat és az OTP Bank azt reméli, hogy 2012-ben is legalább annyi fogászati szűrést fognak végezni, mint a korábbi években.

 

A Roadshow helyszínein arcfestők, kézművesek és animátorok ingyenes szórakozást biztosítanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 

A Gyermekmentő fogorvosi buszában dolgozó orvosok tavaly összesen 4500 magyarországi és erdélyi gyermek fogát vizsgálták meg és tartottak nekik szájhigiénés felvilágosítást. A szűrés eredményei alátámasztották, hogy milyen fontos a felvilágosítás, a megelőzés és a helyes fogápolás tanítása.

 

Az fogorvosi busz idén részt vett a Gyermekmentő Szolgálat májusi erdélyi gyógyító körútján, ahol ez alkalommal elsősorban csíkszentdomokosi gyerekek fogazatát vizsgálták.

A Gyermekmentő Szolgálat önkéntes orvosai és fogorvosai legközelebb 2012. október 8-12. között mennek Erdélybe a Szolgálat egészségügyi programja keretében.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése