TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Magyar ügyvezető a lengyel Kraft Foods élén

4545
Novák Zoltán július 1-től lesz a Kraft Foods Polska igazgatótanácsának elnöke. Hét év után búcsúzik a Kraft Foods Hungáriától és a Győri Keksztől.

A szakember két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a fogyasztói (FMCG) piacon; korábban az Imperial Tobacconál, a Pepsi Cola Internationalnél és az Electroluxnál is dolgozott.

Novák Zoltán közel 7 éven át irányította a Kraft Foods Hungáriát és a Győri Keksz Kft.-t. 2006-ban csatlakozott a világ második legnagyobb élelmiszergyártójához. Vezetése alatt zajlott le a Győri Keksz felvásárlása és sikeres integrációja. Novák irányítása alatt a Kraft Foods termék-kategóriáinak árbevétele dinamikusan növekedett, s a cég vezető pozíciókat szerzett a csokoládé-, keksz- és cukorkapiacokon.

A magyar szakember Stefan Golonkát váltja a lengyel iroda élén, aki közel 20 évig vezette a Kraft Foods Polskát.

„Életem meghatározó élménye volt a Kraft Foods Hungáriánál eltöltött közel hét év. Köszönettel tartozom a Kraft Foods Hungária és a Győri Keksz valamennyi dolgozójának az együtt töltött hét sikeres esztendőért és bízom a magyar leányvállalat további növekedésében és sikereiben” – nyilatkozta Novák Zoltán.

A Kraft Foods Hungária új ügyvezetőjének személyéről a későbbiekben nyújt tájékoztatást a társaság.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése