TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Milliókat érő egészség

4475
A három éve zajló nagysikerű programsorozat folytatásaként a Richter Gedeon Nyrt. újraindítja jótékonysági akcióval összekötött országos szűrőprogramját, az Egészségvárost.

Az eddigi 20 helyszín után három újabb városba látogat el a Richter Egészségváros Program „Egészség ezreknek, milliók a kórháznak” felhívással. A családi program az egészség és egy jó ügy szolgálatában május19-én Hódmezővásárhelyen, június2-án Sopronban, június9-én pedig Szolnokon kerül megrendezésre.

A 10 és 18 óra között zajló programokon többek között prosztataszűrést, csontritkulás- és csontsűrűségmérést, vércukor-, koleszterinszint- és vérnyomásmérést, bőrgyógyászati szűrést, BMI, testzsír-, magasság- és testsúlymérést végeztethetnek el szakemberekkel a rendezvényre látogatók.

A szűrések mellett memóriazavar, Alzheimer-kór, alvászavar, fájdalom és nőgyógyászati témában felmerülő kérdésekre kaphatnak választ az érdeklődők, ezen felül dietetikus, gyógytornász, valamint gyógyszerészek állnak a résztvevők rendelkezésre. A tanácsadás mellett gyógytornázhatnak, valamint véradáson, elsősegélynyújtás bemutatón és oktatáson vehetnek részt a legaktívabb lakosok.

Az Egészségváros egy korábbi állomása, Kalocsa

Az esemény védnöke Rudolf Péter színművész-rendező, aki a rendezvények helyszínén személyes példával bíztatja a látogatókat az egészséges életmódra, a háziasszony szerepét Jaksity Kata műsorvezető tölti be. Katus Attila aerobik sportágban Európa- és világbajnok, szórakoztató fitneszprogrammal várja a fiatalokat és az idősebbeket egyaránt. A rendezvényre kilátogatók találkozhatnak Rácz Zsuzsa író, újságíróval, a híres Terézanyu könyvek szerzőjével. A családi rendezvényt helyi sportegyesületek és tánccsoportok bemutatkozása színesíti.

A Richter Egészségváros célja, hogy mindenki egyszerre tehessen valamit saját maga egészségéért és városa egészségügyének fejlesztéséért. A Richter ennek érdekében minden városban 2.000.000 forint adományt ajánl fel a helyi kórház számára, melyet minden látogató személyesen növelhet a programok bármely elemében való részvételével. A Richter Egészségváros programsorozat 20 helyszínén az adományok összértéke meghaladta a 80 millió forintot, amely több mint 52ezer fő részvételével gyűlt össze.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése