TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Milliókat érő egészség

4475
A három éve zajló nagysikerű programsorozat folytatásaként a Richter Gedeon Nyrt. újraindítja jótékonysági akcióval összekötött országos szűrőprogramját, az Egészségvárost.

Az eddigi 20 helyszín után három újabb városba látogat el a Richter Egészségváros Program „Egészség ezreknek, milliók a kórháznak” felhívással. A családi program az egészség és egy jó ügy szolgálatában május19-én Hódmezővásárhelyen, június2-án Sopronban, június9-én pedig Szolnokon kerül megrendezésre.

A 10 és 18 óra között zajló programokon többek között prosztataszűrést, csontritkulás- és csontsűrűségmérést, vércukor-, koleszterinszint- és vérnyomásmérést, bőrgyógyászati szűrést, BMI, testzsír-, magasság- és testsúlymérést végeztethetnek el szakemberekkel a rendezvényre látogatók.

A szűrések mellett memóriazavar, Alzheimer-kór, alvászavar, fájdalom és nőgyógyászati témában felmerülő kérdésekre kaphatnak választ az érdeklődők, ezen felül dietetikus, gyógytornász, valamint gyógyszerészek állnak a résztvevők rendelkezésre. A tanácsadás mellett gyógytornázhatnak, valamint véradáson, elsősegélynyújtás bemutatón és oktatáson vehetnek részt a legaktívabb lakosok.

Az Egészségváros egy korábbi állomása, Kalocsa

Az esemény védnöke Rudolf Péter színművész-rendező, aki a rendezvények helyszínén személyes példával bíztatja a látogatókat az egészséges életmódra, a háziasszony szerepét Jaksity Kata műsorvezető tölti be. Katus Attila aerobik sportágban Európa- és világbajnok, szórakoztató fitneszprogrammal várja a fiatalokat és az idősebbeket egyaránt. A rendezvényre kilátogatók találkozhatnak Rácz Zsuzsa író, újságíróval, a híres Terézanyu könyvek szerzőjével. A családi rendezvényt helyi sportegyesületek és tánccsoportok bemutatkozása színesíti.

A Richter Egészségváros célja, hogy mindenki egyszerre tehessen valamit saját maga egészségéért és városa egészségügyének fejlesztéséért. A Richter ennek érdekében minden városban 2.000.000 forint adományt ajánl fel a helyi kórház számára, melyet minden látogató személyesen növelhet a programok bármely elemében való részvételével. A Richter Egészségváros programsorozat 20 helyszínén az adományok összértéke meghaladta a 80 millió forintot, amely több mint 52ezer fő részvételével gyűlt össze.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése