TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Rendezvényszervező, 12-05-07

4396
A BO Event elhivatott rendezvényszervező kollégát keres, több éves rendezvényszervezői/ügynökségi tapasztalattal, angol nyelvtudással, SOS belépéssel.


Elvárások:
- minimum 3 éves rendezvényszervezői tapasztalat
- önálló projektek kezelésének készsége
- nagyfokú terhelhetőség
- felsőfokú végzettség és angol nyelvtudás
Jelentkezés Fényképes önéletrajzod, benne a szakmai tapasztalatod bemutatásával a job@boevent.hu címre várjuk! Ha nem csak ügyes, de gyors is vagy, nagyobb az esélyed bekerülni!


Szükséges nyelvismeret, Angol közép!

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése