TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Tovább terjeszkedik a Zone Romantica

4384
Májustől a Zone Romantica a UPC Direct Light csomagjában is fogható, így már több mint 2,2 millió magyarországi háztartásban elérhető.

Málnay B. Levente, a Chello Cental Europe Zrt. vezérigazgatója elmondta: „Nagyon örülünk, hogy létrejött ez a megállapodás a UPC Directtel, és a csatornánk bekerült a UPC Direct Light csomagba. Célunk, hogy a Zone Romantica minél szélesebb körbe jusson el, az idén további beruházások és változások várhatóak a csatornával kapcsolatban. A Zone Romantica a legnagyobb forgalmazók nőknek szóló legsikeresebb filmjeivel, sorozataival igyekszik a nézői igényeket kielégíteni.”

Jim Helfgott, a UPC Direct Marketing & Sales elnökhelyettese elmondta: ”Örömünkre szolgál, hogy egy olyan csatornával bővül magyarországi kínálatunk,amely kifejezetten nőknek szóló tartalmat szolgáltat. A UPC Direct elkötelezett a széleskörű minőségi szolgáltatások iránt, célunk, hogy kínálatunkban a család minden tagja megtalálja a számára érdekes csatornát és tartalmat.

A Zone Romantica Magyarország mellett Lengyelországban és Romániában is elérhető, összesen több mint 8 millió háztartásban. Az 1998-ban indult csatorna a legjobb dél-amerikai és nemzetközi sorozatok segítségével repíti nézőit a szerelem, a szenvedély és a vágyak világába. Olyan népszerű sorozatokat láthat itt a néző, mint a Fej vagy írás, Kettős élet vagy az India – Álmok útján.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése