TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Tovább terjeszkedik a Zone Romantica

4384
Májustől a Zone Romantica a UPC Direct Light csomagjában is fogható, így már több mint 2,2 millió magyarországi háztartásban elérhető.

Málnay B. Levente, a Chello Cental Europe Zrt. vezérigazgatója elmondta: „Nagyon örülünk, hogy létrejött ez a megállapodás a UPC Directtel, és a csatornánk bekerült a UPC Direct Light csomagba. Célunk, hogy a Zone Romantica minél szélesebb körbe jusson el, az idén további beruházások és változások várhatóak a csatornával kapcsolatban. A Zone Romantica a legnagyobb forgalmazók nőknek szóló legsikeresebb filmjeivel, sorozataival igyekszik a nézői igényeket kielégíteni.”

Jim Helfgott, a UPC Direct Marketing & Sales elnökhelyettese elmondta: ”Örömünkre szolgál, hogy egy olyan csatornával bővül magyarországi kínálatunk,amely kifejezetten nőknek szóló tartalmat szolgáltat. A UPC Direct elkötelezett a széleskörű minőségi szolgáltatások iránt, célunk, hogy kínálatunkban a család minden tagja megtalálja a számára érdekes csatornát és tartalmat.

A Zone Romantica Magyarország mellett Lengyelországban és Romániában is elérhető, összesen több mint 8 millió háztartásban. Az 1998-ban indult csatorna a legjobb dél-amerikai és nemzetközi sorozatok segítségével repíti nézőit a szerelem, a szenvedély és a vágyak világába. Olyan népszerű sorozatokat láthat itt a néző, mint a Fej vagy írás, Kettős élet vagy az India – Álmok útján.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése