TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Hol jó (jobb) élni?

4381
Életminőség, jólét, helyi közösségek és a legélhetőbb magyar városok ranglistája egy konferencián.

2012. május 30-án a Gundel-házban várja a III. Élhető városok Konferencia.
Itt kerül sor először a Legélhetőbb Magyar Városok Rangsorának a bemutatására.
Kultúránkkal, helyi adottságainkkal, örökségeinkkel is összhangba hozható új megoldásokra, új összefüggésekre kívánja felhívni a figyelmet a rendezvény.

Mindenki alapvető és természetes igénye, hogy ahol él, ahol dolgozik, jól érezze magát. 
Másként szólva minél magasabb életminőséget szeretnénk elérni és minél nagyobb jólétben élni. A magasabb életminőség és a jólét egy bizonyos szint (tisztes megélhetés) után nem csupán anyagi vagyon felhalmozását jelenti.

Kinek, kinek mást jelenthet (más prioritások) ugyan a jólét, az életminőség, de egy helyi közösség és a vele kapcsolatba került érdekcsoportok együtt, közösen kevesebb idő alatt, kevesebb költséggel, kevesebb energiával jobb életminőséget tud létrehozni. Ehhez azonban először gondolkodásmódot kell váltani, ami sokszor sokkal több időt igényel mint a cselekvés.


A régi problémák megmaradtak. A kudarccal járó régi megoldások is maradtak.
A május 30-ai III. Élhető városok Konferencia a mi kultúránkkal, helyi adottságainkkal, örökségeinkkel is összhangba hozható új megoldásokra, új összefüggésekre kívánja felhívni a figyelmet.

Ösztönző lehet a helyi közösségek számára az idén először bemutatásra kerülő Legélhetőbb Magyar Városok Rangsora.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése