TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Ericsson: Első negyedéves jelentés

4382
Az Ericsson első negyedésves tejesítményét Hans Vestberg elnök- vezérigazgató foglalta össze:

„A nagy teljesítményű szélessávú technológia értékesítései jól alakultak Észak-Amerikában, Japánban és Koreában, miközben egyéb térségek, mint például Európa (Oroszországgal együtt), a Közel-Kelet egyes részei, valamint India gyengébben teljesítettek. A CDMA a várakozásoknak megfelelően továbbra is visszaesést mutatott, az LTE-technológiára való áttérés miatt. A szolgáltatási üzletágunk továbbra is lendületesen fejlődött, és különösen a Professzionális Szolgáltatások alakultak kedvezően. A Támogatási Megoldások (korábban Multimédia) növelte a szervezeten belül elért értékesítési szintet.

A negyedév során fontos lépéseket tettünk meg a stratégiánk végrehajtása terén. A BelAir bejelentett felvásárlása WiFi-képességekkel bővíti ki a hetnet (heterogén hálózatok) kínálatunkat, a Technicolor szélessávú szolgáltatási részlegének felvásárlása pedig megerősítette a pozíciónkat a média- és műsorszórási szolgáltatások terén, ahol vezető pozíciót kívánunk elérni Európában. A Sony Ericsson értékesítésének lezárulásával kiléptünk a kézikészülék-iparág fogyasztói szegmenséből, hogy az összes készülék, kézikészülék és egyéb eszközök csatlakoztathatóságának biztosítására koncentrálhassunk. Az elmúlt évben növeltük a piaci részesedésünket az alapvető üzletágainkban és tovább folytatjuk az erőteljes LTE-pozíciót kiépítését, ahol már több mint 60%-os piaci részesedéssel rendelkezünk.

2010 végén azt a stratégiai döntést hoztuk meg, hogy növeljük piaci részesedésünket Európában, amikor a hálózatüzemeltetők megkezdték a hálózataik modernizálását és a régi infrastruktúra lecserélését új, többszabványos rádió bázisállomásokkal. Ez – a kapacitási projektek számát meghaladó lefedettségi projektet mutató üzleti mixünkkel együttesen – a várakozásoknak megfelelően negatív hatással volt az előző év azonos időszakához viszonyított bruttó árrésre, és ez a hatás a várakozások szerint rövid távon fennmarad.

Az ST-Ericsson vegyes vállalatunknál beindult a felülvizsgált stratégia és cselekvés annak érdekében, hogy lejjebb kerüljön a megtérülési pont. Továbbra is bízunk benne, hogy az ST-Ericsson stratégiai fontosságú pozícióval rendelkezik az iparágban, a készülék-ökoszisztéma lehetővé tétele terén" – foglalta össze Hans Vestberg.

Ericsson

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése