TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Új kínálati igazgató a METRO-nál

4310
2012. május 1-től Romain Vincent csatlakozik a METRO Kereskedelmi Kft.-hez, mint kínálati igazgató.

Vincent a METRO Magyarországnál kezdte METRO-s karrierjét 2005-ben, mint szenior élelmiszer kategória menedzser.  2008 januárjában szárazáru osztályvezetővé nevezték ki. 2010 áprilisában nemzetközi területen folytatta pályafutását, és lett a METRO nemzetközi szervezetében a Nyugati Régió (Közel-Kelet, Észak-Afrika) sajátmárka osztályvezetője. 2011 májusában pedig a METRO AG Nyugati Régiójának (Közel-Kelet, Észak-Afrika) élelmiszerekért felelős regionális menedzsere lett. Romain a harmincas évei elején járó szakember, aki mind az élelmiszer, mind a nem-élelmiszer termékek teljes beszerzési szervezetét irányítja majd.

Xavier Plotitza, a METRO Magyarország jelenlegi kínálati igazgatója a METRO Franciaország kínálati igazgatói pozícióját veszi át.

Romain Vincent a magyarországi operatív ügyeket 2012. április 20-ától kezeli.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése