TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Új vezérigazgató a Ringier AG-nál

4223
Marc Walder-t nevezték ki a Ringier AG új vezérigazgatójának, aki a távozó Christian Unger-t követi posztján.

Unger, aki 2009. január 1-jétől töltötte be a Ringier AG vezérigazgatói posztját, új kihívások elé néz.

“A három éves átalakítási folyamatot követően a Ringier mára egy széleskörűen diverzifikált médiavállalat, és a Ringier Axel Springer Media AG vegyesvállalattal a cég kiváló pozíciót szerzett Közép- és Kelet-Európában. Ez a megfelelő idő számomra, hogy új kihívásokat vállaljak.” – mondta Christian Unger.

Marc Walder a Ringier újságíró-iskolájában végzett. Korábbi megbízásai között szerepelt a Blick Csoport sportrovat-vezetői és a SonntagsBlick valamint a Schweizer Illustrierte főszerkesztői posztja, mielőtt átvette a Ringier Svájc és Németország elnök-vezérigazgatói pozícióját és 2008-ban csatlakozott a Ringier AG Group Executive Board-jához..

Walder a napokban meg is kezdi a munkát a Ringier AG vezérigazgatói munkakörében.

Ringier

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése