TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Játszd újra a T-Home-mal!

4222
Játszd újra! címmel április 3-án nagyszabású remake-pályázatot indított Facebook-oldalán a T-Home.

A T-Home IPTV, valamint Interaktív Sat TV szolgáltatások keretében elérhető Videotéka előnyeit hangsúlyozó, figyelemfelkeltő aktivitás a filmrajongók számára készült, akik újragondolhatják és újraforgathatják kedvenc filmjelenetüket a saját elképzelésük szerint.

A beérkezett pályaművek közül a Kálid Artúr és Kálloy Molnár Péter alkotta zsűri választja ki a legjobbat, melynek készítője értékes nyereménnyel gazdagodik. A zsűritagok emellett a pályázat arcai is, főszereplésükkel készült a beharangozó film, illetve a későbbiek során további szórakoztató kisfilmekkel is jelentkeznek a T-Home Facebook-oldalán.

„A szórakoztatóelektronika újításai és a gazdasági változások együttes hatása mutatkozik meg az otthoni mozizás egyre nagyobb népszerűségében. Miután a jó kép- és hangminőség sokak számára vált könnyen elérhetővé, a közös filmnézések hangulata is változott: sok esetben a moziba járás alternatíváját jelentik, mert már képesek hasonló szintű élményt nyújtani.” – mondja Imre V. Manuel, a kampányért felelős HD Group kreatív stratégája.

„Az aktivitás is az élményszerzésre épül. Élményhez jutnak egyrészt a remake-eket elkészítő pályázók, másrészt viszont azok is, akik megnézik ezeket a szórakoztató tartalmakat a Facebookon. Minden az élményekről szól, csakúgy, mint a T-Home Videotára.” – teszi hozzá Asztalos Gergely vezető art director.

A kampány április 23-án zárul le, a videópályázat mellett plakátpályázat és mozikvíz is várja az érdeklődőket a www.facebook.com/thomehungary vagy a www.jatszdujra.hu oldalon.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése