TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Friss borok, jó hangulat, intelligens művészet!

4214
Abszolút siker volt a LOFFICE és a Webstation a tavasz jegyében megrendezett bécsi kiállítása.

”Friss borok, kreatív büfé, jó hangulat, intelligens művészet!”- értékelte egy neves osztrák magángyűjtőket tömörítő bécsi klub vezetője a LOFFICE és a Webstation “ITS SPRING. LETS FRESHEN UP YOUR ARTISTIC WARDROBE.” kiállításának megnyitóját. Nemcsak ő, de a meghívott galeristák, gyűjtők, építészek és újságírók is dicsérték a tárlat sokszínűségét, az esemény – a bécsi formalitásokhoz képest – felszabadító közvetlenségét és azt, ahogy a fogások friss, tavaszi jellege illett a falakat betöltő, üdítő válogatáshoz.

A német és az angol nyelvű turnus is betelt a Winkler Nóra által tartott tárlatvezetésekből, a vendégek érdeklődve hallgatták a munkákról, művészekről szóló előadásokat.

A kiállítás összeállítását a Webstation által fejlesztett artbrowse.net gyűjteménykezelő rendszer könnyítette meg, a vevők pedig iPadre fejlesztett online-katalógusokból informálódtak.

Mészáros László szuggesztív kettős portréja, a “Vacsora” már aznap este egy lelkes belga gyűjtő kollekciójába került. Nagy visszhangja volt továbbá Kis Róka Csaba mesterien megfestett, bestiális jeleneteinek, Moizer Zsuzsa finom, nőies, mégis vadállati akvarelljeinek. Magyarósi Éva családi fotókon, emlékeken alapuló, speciális üvegre nyomott képei mellé is több galerista és gyűjtő helyezett vételi szándékot jelző zöld pontot. A meghívón szereplő, Kárpáti János Iván által készített köldökszösz objektek pedig meghökkentő szellemességükkel szereztek új híveket.

A kiállítást május elejéig gyűjtőknek szervezett események, fogadások és koncertek kísérik.

Május 3-án, Linzben rendezik a Young Art Auction 2012 elnevezésű árverést. A tavalyi sikerek után ezen az eseményen ismét részt vesznek a LOFFICE által menedzselt művészek - Bácsi Róbert László, Deli Eszter Kinga, Koralevics Rita, Lucza Zsigmond, Szunyoghy Viktória és Szurcsik Erika.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése