TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Közismert emberek csatlakoznak az Élet-Érték Alapítvány kezdeményezésére indított aláírásgyűjtéshez.

A kampány célja, hogy, megfékezze, a hazánkban minden ötödik nőt érintő családon belüli erőszakot. Önkéntes akció keretein belül öt helyszínen gyűjt majd aláírásokat többek között Ábel Anita, Bombera Krisztina, Gesztesi Károly, Jaksity Kata, Németh Kristóf, Szekeres Adrienn és Tabáni István.

A közismert személyiségek célja, hogy népszerűségük segítségével minél több emberrel megismertessék a néhány hét óta tartó népi kezdeményezést, melynek célja, hogy 50 000 aláírás összegyűjtésével a parlament napirendre tűzze a családon belüli erőszak önálló bűncselekményként történő szabályozásának témakörét.

Az aláírásgyűjtés 2012. március 30-tól 2012. április 1-ig, Budapest, öt helyszínen zajlik: Cinema City Allee, Cinema City Aréna Plaza, Palace Cinemas Mammut 1 és Mammut 2, Palace Cinemas Westend City Center.

Avon

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése