TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

„Köszi Lali!” turnén a Bumeráng

4177
Április 2-tól ötállomásos vidéki turnéra indul a NeoFm reggeli műsora, a Bumeráng. A turné keretében Boros Lajos bakancslistájáról két kívánságot is kipipálnak.

A hazai rádiózás történelmének legmerészebb vállalkozására készülnek a NeoFM reggeli műsora, a Bumeráng mikrofonmágusai. A már hagyományos Mosolyturné nyíregyházi állomásán, április 6-án – egy két éve felmerült bumerángos ötletet megvalósítva - a Nyíregyházi Állatpark Ócenáriumának mélyén Boros Lajos cápáknak, halaknak és polipoknak tart tárlatvezetést. Képeit ugyanis a cápamedencében állítják ki és Lali arra készül: művei segítségével mutatja be a víz alatti világ lakóinak a vízen túli szépségeket.

Túl a produkció veszélyességén, ez az akció a hazai rádiózás újabb mérföldköve, hiszen víz alól még senki nem vezetett műsort.

A Bochkor Gábor - Boros Lajos páros két éve készül a nyíregyházi reggelre. 2010. március 16-án beszéltek a Bumerángban az állatpark igazgatójával, Gajdos Lászlóval a park legújabb lakóiról, az akkor érkezett cápákról. Az igazgató megígérte: ha a cápák már teljesen megszokták a környezetüket és gondozóikat, akkor Lajos is bemerészkedhet közéjük és nem lesz akadálya a víz alatti Bumerángnak.

Az április 2-án induló, Veszprém, Szekszárd, Szeged, Nagykőrös és Nyíregyháza állomásokat magába foglaló turné egyéb érdekességeket is tartogat. Nagykőrösön, ahol Boros gyerekkorát is töltötte, ifjúkori beteljesült és beteljesületlen szerelmeivel találkozik majd. Ugyanitt  - a nagykőrösi focipályán – indul majd a “sokkoló foci”, aminek keretében a játékosok combjára ún. “”sokkolót” csatolnak és a műsorvezetők pedig - természetesen a játékosokra veszélytelen – elektromos impulzusokkal “alakítják” a játék menetét.

Szintén a turné érdekessége lesz, hogy minden városban, egy-egy éttermben kiállítják majd Boros Lajos képeit és mindenhol egy vacsora keretében – ahol húsz szerencsés hallgató a Bumeráng vendége lesz - találkozhatnak a hallgatók a mikrofonmágusokkal.

NeoFM/Bumeráng

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése