TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Bővíti kínálatát a hvg.hu

4172
Áprilisban újabb állomásához érkezik a hvg.hu tavaly nyáron megkezdett átalakítása. A hírportál két új rovattal bővíti a kínálatát.

A lakás-, iroda- és ingatlanpiac iránt érdeklődő olvasók számára szakszerű, de közérthető, gyakorlatias tartalommal jelentkezik az Ingatlan rovat, amely a jövőben az eddigi www.ingatlanmenedzser.hu tematikáját is tartalmazni fogja. Az Ingatlan rovatot Mester Nándor, a Világgazdaság egykori munkatársa, az Ingatlanmenedzser.hu eddigi főszerkesztője vezeti majd.

Az új, négy alrovatból álló, Élet + Stílus nevet viselő rovat olyan közérdeklődésre számot tartó témákkal fog foglalkozni, mint a kultúra, a gasztronómia, a divat, a design és az utazás.

Az év elején a 300 ezres napi látogatottságot átlépő portál a terveink szerint az idén tovább növekedhet, és nélkülözhetetlen információforrásává válhat a döntéshozóknak, a közép- és felsőfokú végzettségű hazai értelmiségnek – közölte Gavra Gábor, a portál főszerkesztője.

Az új tematika a hirdetési ügyfélkör számára is új lehetőségeket kínál. Részben ez is célja volt a változtatásnak – mondta el Miklósi Zoltán kereskedelmi igazgatóhelyettes −, hiszen a többszázezres, az új rovatokkal tovább bővülő olvasótábor ezután szegmentáltan, célzottabban lesz elérhető.

A HVG Kiadó weboldalai a magyarországi döntéshozók 40%-át a 18−49 éves, diplomás AB státuszú látogatóközönség 54%-át érik el, a hvg.hu látogatószáma pedig az elmúlt hat hónapban 62 százalékkal nőtt.

HVG.Hu

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése