TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Bővíti kínálatát a hvg.hu

4172
Áprilisban újabb állomásához érkezik a hvg.hu tavaly nyáron megkezdett átalakítása. A hírportál két új rovattal bővíti a kínálatát.

A lakás-, iroda- és ingatlanpiac iránt érdeklődő olvasók számára szakszerű, de közérthető, gyakorlatias tartalommal jelentkezik az Ingatlan rovat, amely a jövőben az eddigi www.ingatlanmenedzser.hu tematikáját is tartalmazni fogja. Az Ingatlan rovatot Mester Nándor, a Világgazdaság egykori munkatársa, az Ingatlanmenedzser.hu eddigi főszerkesztője vezeti majd.

Az új, négy alrovatból álló, Élet + Stílus nevet viselő rovat olyan közérdeklődésre számot tartó témákkal fog foglalkozni, mint a kultúra, a gasztronómia, a divat, a design és az utazás.

Az év elején a 300 ezres napi látogatottságot átlépő portál a terveink szerint az idén tovább növekedhet, és nélkülözhetetlen információforrásává válhat a döntéshozóknak, a közép- és felsőfokú végzettségű hazai értelmiségnek – közölte Gavra Gábor, a portál főszerkesztője.

Az új tematika a hirdetési ügyfélkör számára is új lehetőségeket kínál. Részben ez is célja volt a változtatásnak – mondta el Miklósi Zoltán kereskedelmi igazgatóhelyettes −, hiszen a többszázezres, az új rovatokkal tovább bővülő olvasótábor ezután szegmentáltan, célzottabban lesz elérhető.

A HVG Kiadó weboldalai a magyarországi döntéshozók 40%-át a 18−49 éves, diplomás AB státuszú látogatóközönség 54%-át érik el, a hvg.hu látogatószáma pedig az elmúlt hat hónapban 62 százalékkal nőtt.

HVG.Hu

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése