TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Wonderduck Agency egyike a Tesco által kiírt Hostess Ügynökség Tender nyerteseinek. Az együttműködés 2012. március elsején kezdődött és 2013. december 31-ig szól.

A Tesco-Global Áruházak Zrt. kétévente bocsátja tenderre az áruházai területén végzett hostess promóciók szervezési jogát. A 2011 utolsó negyedévében meghirdetett tender eredményeként ezentúl összesen négy ügynökség végzi a hostess promóciókat, azaz kizárólag rajtuk keresztül lehetséges egy-egy kóstoltatás vagy szórólapozás betárgyalása a Tesco áruházaiba.

"Mérföldkő a Wonderduck életében a Tesco-tender: azáltal, hogy bekerültünk a Tesco hostess ügynökségei közé, egyértelművé vált, hogy valóban egyike vagyunk legnagyobb BTL ügynökségeknek, és hosszútávon a piac egyik meghatározó szereplőjévé válhatunk. Két évvel az ügynökség indulása után sikerünket az egyre növekvő országos hostess-bázisunknak, supervisorainknak, valamint bővülő megbízókörünknek köszönhetjük.” - mondta el Soós S. Zoltán a Wonderduck ügyvezető igazgatója.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése