TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Magyar Szolgáltatás védjegyet kapott a Bónusz Brigád

4150
Az oldal egy olyan közösségbe került be, akik büszkék a teljesítményükre, és szorosan összefognak a marketing, kereskedelem és termékfejlesztés területén.

A Bónusz Brigád szolgáltatása megfelelt a Magyar Termék Kft. tanúsítási eljárásán, ezért viselheti most a kapott védjegyet. Kaprinay Zoltán, a Bónusz Brigád egyik alapító tagja kiemelte: a közösségi vásárlói oldal magyar hátterű, ezért kifejezetten fontos a védjegy elnyerése.

Azon vagyunk, hogy az értékesített szolgáltatásokkal és termékekkel egyre több helyi vállalkozót hozzunk helyzetbe, és velük közösen tegyünk a gazdaság fellendítéséért- tette hozzá.

További újdonságnak számít az is, hogy újabb funkciókkal bővült a januárban bejelentett Partnerközpont. A partnerek naponta frissülő adatbázisban láthatják az őket értékelő Brigádtagok véleményét, így azonnal visszajelzést kapnak szolgáltatásaikról és termékeikről.

-Partnereink azonnali információkat kaphatnak, mely felér egy mini közvélemény-kutatással. A Brigádtagok visszajelzései és értékelései alapján láthatja a kereskedő, hogy miként vélekednek termékéről, szolgáltatásáról, így ezeken akár azonnal is tud változtatni- mondta Heller Gábor, a Brigád másik alapítója.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése