TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Magyar Szolgáltatás védjegyet kapott a Bónusz Brigád

4150
Az oldal egy olyan közösségbe került be, akik büszkék a teljesítményükre, és szorosan összefognak a marketing, kereskedelem és termékfejlesztés területén.

A Bónusz Brigád szolgáltatása megfelelt a Magyar Termék Kft. tanúsítási eljárásán, ezért viselheti most a kapott védjegyet. Kaprinay Zoltán, a Bónusz Brigád egyik alapító tagja kiemelte: a közösségi vásárlói oldal magyar hátterű, ezért kifejezetten fontos a védjegy elnyerése.

Azon vagyunk, hogy az értékesített szolgáltatásokkal és termékekkel egyre több helyi vállalkozót hozzunk helyzetbe, és velük közösen tegyünk a gazdaság fellendítéséért- tette hozzá.

További újdonságnak számít az is, hogy újabb funkciókkal bővült a januárban bejelentett Partnerközpont. A partnerek naponta frissülő adatbázisban láthatják az őket értékelő Brigádtagok véleményét, így azonnal visszajelzést kapnak szolgáltatásaikról és termékeikről.

-Partnereink azonnali információkat kaphatnak, mely felér egy mini közvélemény-kutatással. A Brigádtagok visszajelzései és értékelései alapján láthatja a kereskedő, hogy miként vélekednek termékéről, szolgáltatásáról, így ezeken akár azonnal is tud változtatni- mondta Heller Gábor, a Brigád másik alapítója.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése