TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Húsvéti nyuszisimogató a Savoya Parkban

4151
Tizenhat nyuszi és különféle kézműves programok várják a kicsiket és nagyokat április elején.

A Savolya Parkban, a bevásárlóközpont elkerített részén simogathatják a gyerekek a fekete, fehér és tarka nyulakat április 5-6 között. Az állatsimogatáson kívül kézműves programok várják a látogatókat, húsvéti tojást és húsvéti tárgyakat lehet majd készíteni, kézművesek segítségével.

A nyulak hétköznap 12.00-18.30-ig, hétvégén pedig 10.30-17.30-ig várják a gyerekeket. A kézműves foglalkozásokat délután tartják.

A program ingyenes.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése