TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az Aegis csoport legújabb hazai akvizíciója

4082
Az Aegis csoport megvásárolta a magyar közterületi kommunikációs ügynökséget, a PPI Central Europe Kft-t („PPI”).

A bruttó 1,7 millió euró értékű PPI felveszi a Posterscope nevet és arculatváltáson esik át, és a Posterscope Worldwide EMEA diviziójának részévé válik.

A 2001-ben alapított PPI vezető szerepet játszik a magyar közterületi reklámpiacon és több nagy hazai és nemzetközi ügyfelet szolgál ki.

Köszöntjük a PPI-t a hálózatban. Nagyon izgatottak vagyunk a Posterscope magyarországi bevezetése miatt, hiszen itt a közterületi hirdetések központi szerepet játszanak. Ez a lépésünk segít abban, hogy még erősebb és átfogóbb legyen európai hálózatunk, ami a közép-európai bővítéssel lehetőséget ad új ügyfelek megszerzésére.” – kommentálta az üzletet Annie Rickard, a Posterscope globális ügyvezető igazgatója.

„Ennek az akvizíciónak az a legnagyobb előnye, hogy a Posterscope közterületi megoldásait és modern technikáit végre Magyarországon is alkalmazni tudjuk.” – mondta Hajós Katalin, az Aegis Media Hungary ügyvezető igazgatója.

"Több alkalommal volt lehetőségem megismerni a POSTERSCOPE munkáját és minden alkalommal lenyűgözött, hogy mennyire a jövőre, az új közterületi lehetőségekre, a fejlődésre koncentrálnak. Nagy örömmel válunk mától mi is ennek az izgalmas szellemiségnek a részévé, válunk POSTERSCOPE HUNGARY-vé." - tette hozzá Hetényi Szabolcs a PPI ügyvezető alapítója.

"A magyar közterületi piacon szerzett évtizedes ismereteink, a médiatulajdonosokkal kialakult harmonikus viszonyunk és a Posterscope technológiái együtt a tökéletes szolgáltatás a magyar hirdetőknek." - folytatta a gondolatot Szakonyi Csaba az ügynökség ügyvezető igazgatója.

A felvásárlás egy hosszú és sikeres együttműködés végső állomása az Aegis Media Hungary és a PPI között, és összhangban áll az Aegis csoport stratégiájával is, amelyben a szolgáltatáskínálat bővítését tűzi ki célul. Az akvizíció rávilágít az Aegis Media töretlen fejlődésére a kelet-közép-európai régióban és lehetőséget nyújt ügyfelei számára, hogy igénybe vegyék mind az öt nagy ügynökségi hálózat, a Carat, az iProspect, a Vizeum, az Isobar és a Posterscope szolgáltatásait, ami tovább erősíti az Aegis Media regionális jelenlétét.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése