TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A különleges blendet a Budapesti Pálinkafesztiválon lehet először megkóstolni.

Új trend jelent meg a tavalyi pálinkafesztiválon. A rendezvény egy központi témát kapott a pálinka legfontosabb eleme, a gyümölcs szerint. Legelőször a szilva mutatkozott be, az idei fesztivál pedig a barack jegyében telik.

A rendezvényen az idei slágergyümölcsökből készült párlatokat, barackból és barackpálinkából készült különlegességeket kóstolhatnak meg a vendégek.

Az esemény fő látni- és kóstolnivalója az év barackpálinkája lesz, melyet közösen készítenek el Magyarország pálinkafőzői, akiket szakmai zsűri választott ki a feladatra, illatkarakter, tisztaság, ízkarakter, íztisztaság és harmónia alapján. A kiválasztást Békési Zoltán, a Békési Pálinak Zrt. tulajdonosa, a Pálinkafőzés és a Házi Pálinkafőzés című könyvek szerzője irányította.

’’A blendelésben az a csodálatos, hogy ott a pálinkák értékei összeadódnak és a párlatok kiegészítik egymást.”- mondta a zsűri elnöke.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése