TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Szoftverekre pályázhatnak a civil szervezetek

4029
Újabb szoftverekkel bővült a CivilTech program kínálata, melynek köszönhetőn a piaci ár töredékéért juthatnak az arra jogosult civil szervezetek informatikai eszközökhöz.

Az SAP csatlakozásával már üzleti intelligencia szoftvereket is lehet igényelni, melyekkel a szervezetek a munkájuk során keletkező nagy mennyiségű adatok feldolgozását, kezelését, jelentéstételi feladataikat tudják ellátni, valamint egy, a projektcsapatok munkáját, döntéshozatali folyamataikat megkönnyítő eszköz is elérhető.

A civil szervezetek a NIOK Alapítvány által működtetett, CivilTech program honlapján, a www.civiltech.hu oldalon keresztül igényelhetik a szoftvereket, ahol az adománykérés folyamata, a jogosultsági kritériumok szintén megtekinthetőek.

Az SAP anyavállalata 2005 óta vesz részt nemzetközi szoftveradományozásban, eddig 3300 non-profit szervezet vette igénybe a főként üzleti intelligencia megoldásokat a világ 19 országában. „Közép-Európában az elsők között Magyarországon indult el az üzleti, kormányzati ügyfélkörrel rendelkező vállalat adományozási programja, mely jelenleg 8 szoftvert tartalmaz”- emelte ki Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Ónodi István, a CivilTech programvezetője elmondta, nagy siker, hogy egy újabb, igen neves donor csatlakozott a programba, hiszen a civilszervezeteknek óriási segítség, hogy jogtiszta, és professzionális eszközökhöz jutnak. Ezzel munkájuk is professzionalizálódik, úgy, hogy közben ezen szervezetek az adományoknak köszönhetően jelentős költségeket spórolnak meg.

CivilTech

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése