TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Factory a BME állásbörzén

4024
A szegedi székhelyű Factory Creative Studio is részt vesz a Budapesti Műszaki Egyetem, két napos állásbörzéjén.

Az elmúlt fél évben a  cég megduplázta fejlesztői részlegének létszámát, de mivel ezen területe állandóan túlrendelt, folyamatosan keres tehetséges kollégákat. Megoldásaik és szolgáltatásaik zöme nyílt forráskódú technológiák nagyvállalati környezetbe helyezése, fejlesztése, integrálása.

A cég a BME épületében 68-as standnál várja az érdeklődőket, további információ a www.factory.co.hu/Allasajanlatok oldalon olvasható.

A 70 főt foglalkoztató, az ezredfordulón alapított Factory Creative Studionál a klasszikus kreatív ügynökségi feladatok ellátása mellett jelentős szoftver és újplatform fejlesztés folyik. Integrált kommunikációs ügynökségként a Factory fő célpontja a "broadcast" iparág.

Sokszínű portfóliójával a Factory azon kevés magyar cégek közé tartozik, amelynek "crossmedia és multiscreen technológiákat", "on air, online, on paper" megoldásokat egyaránt kínálnak. A cég megrendeléseinek harmada Londonból és Los Angelesből, a televíziós és filmes ipar két központjából érkezik: az ügynökség a nemzetközi környezetben ugyanolyan jól eligazodik, mint a hazai piacon.

nineteenth / 75 from Factory Creative Studio on Vimeo.

Fejlesztési elképzeléseik központjában ma már az oktatás, az innováció és a kutatás-fejlesztés erősítése szerepel, és ebben kíván a cég a térség meghatározó szereplője lenni. A vállalat nemrég elnyerte a Legjobb Női Munkahely 2010. valamint a Családbarát Munkahely 2011. díjat, a cég ügyvezető-kreatív igazgatója, Fábián Zsolt ügynökségi kategóriában megkapta a hazai kommunikációs szakma kiemelkedő képességű szakembereinek járó Golden Brain díjat.

Factory

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése