TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Rendezvényszervező

4020
RENDEZVÉNYSZERVEZŐK FIGYELEM!

Ha a rendezvényszervezést már jó ideje életvitelszerűen űzöd… és még jó ideig ez is a terved...


- Ha szeretnél egy fiatalos, kreatív, egyéniségekkel telitűzdelt csapatban dolgozni… természetesen teljesen önállóan!
- Kétszeres igen esetén közelebb kerültél ahhoz, hogy tagja lehess a Createam Reklámügynökség RENDEZVÉNYSZERVEZŐ csapatának.
- Amik napi szinten várnak Rád:Ötletelések; koncepciók, költségvetések kidolgozása; rendezvények előkészítése, lebonyolítása; projekt- és ügyfélmenedzsment.
- Mielőtt küldenéd az önéletrajzodat, csekkold le, hogy rendelkezel-e minimum 3 éves, ügynökségi oldalon megszerzett rendezvényszervezői tapasztalattal és megfelelő számítógépes ismeretekkel (Word, Excel, Power Point).
- Azonos szakmai képességekkel rendelkező jelölteknél a tárgyalóképes angol nyelvtudás mindenképpen előnyt jelenthet!
- Ha még mindig úgy gondolod, sőt, biztos vagy benne, hogy köztünk a helyed, küldd el fényképes önéletrajzodat a hr@createam.hu címre "Rendezvényszervező" tárggyal!

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése