TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Rendezvényszervező

4020
RENDEZVÉNYSZERVEZŐK FIGYELEM!

Ha a rendezvényszervezést már jó ideje életvitelszerűen űzöd… és még jó ideig ez is a terved...


- Ha szeretnél egy fiatalos, kreatív, egyéniségekkel telitűzdelt csapatban dolgozni… természetesen teljesen önállóan!
- Kétszeres igen esetén közelebb kerültél ahhoz, hogy tagja lehess a Createam Reklámügynökség RENDEZVÉNYSZERVEZŐ csapatának.
- Amik napi szinten várnak Rád:Ötletelések; koncepciók, költségvetések kidolgozása; rendezvények előkészítése, lebonyolítása; projekt- és ügyfélmenedzsment.
- Mielőtt küldenéd az önéletrajzodat, csekkold le, hogy rendelkezel-e minimum 3 éves, ügynökségi oldalon megszerzett rendezvényszervezői tapasztalattal és megfelelő számítógépes ismeretekkel (Word, Excel, Power Point).
- Azonos szakmai képességekkel rendelkező jelölteknél a tárgyalóképes angol nyelvtudás mindenképpen előnyt jelenthet!
- Ha még mindig úgy gondolod, sőt, biztos vagy benne, hogy köztünk a helyed, küldd el fényképes önéletrajzodat a hr@createam.hu címre "Rendezvényszervező" tárggyal!

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése