TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Facebook-like a vakvezető kutyákért

4022
Internetes kampányba kezdett a Dog Bless You csoport azért, hogy minél több vakvezető kutyát képezhessenek ki.

Az Explore.org közösségi oldal Dog Bless You csoportja jótékonysági akcióba kezdett a Facebookon. Minden egyes Dog Bless You oldalnak adott like vakvezető kutya képzést támogató adománnyá alakul át.

A márciusban összesen 5000 like gyűlt össze, melynek összegéből a Dog Bless You vakvezetőket tud kiképezni és ajándékozni a vak embereknek. Az akció az Angel Eyes nevű kampány része. A Dog Bless You nevű, egy éve létrejött hálózat 300.000 like-ot szeretne gyűjteni és nagyon közel jár ahhoz, hogy teljesítse ezt a kihívást.

’’Reméljük, hogy a kampány során világossá válik, milyen különleges kötelék van jelen a kutyák és gazdáik között. Abban is reménykedünk, hogy az akció gördülékenyebbé teszi az adományozás menetét és segíteni fog a vak embereken- mondta az Explore.org egyik képviselője a Mashable-nak.

Az előző Dog Bless You kampányok alatt olyan kutyákat lehetett támogatni, melyek poszttraumás stressz szindrómás veteránokat gyógyítottak, vagy melyeket a tavalyi földrengés után Japánba szállítottak keresés és mentés céljából, vagy hajléktalanok magányát enyhítették.

’’Hihetetlen élményeket tudnak adni emberek számára a kutyák-jelentette ki Charlie Weingarten, a Dog Bless You alapítója és kurátora- a legfelkavaróbb pillanatok a vakvezetőkhöz kapcsolódnak.

A Dog Bless You kampány során remélik, hogy több amerikai látássérült ember és vakvezető kutya talál egymásra, és mivel kutyakiképző központok távol esnek egymástól, kiépül egy erősebb hálózat a támogatók között.

www.mashable.com

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése