TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Jó évet zárt az AVON

3998
Közzétette az előző évre vonatkozó pénzügyi jelentését az AVON Products, Inc. A világ legnagyobb közvetlen értékesítő és egyik vezető szépségipari vállalata a 2011. évet 1%-os bevétel-növekedéssel, 11,3 milliárd dollárral zárta, az éves korrigált profit 1,16 milliárd dollár.

A vállalat éves bevétele 4%-kal növekedett, ami állandó árfolyamon 1%-nak felel meg. A beauty eladások 5%-kal növekedtek (állandó árfolyamon 2%-kal), az aktív tanácsadónők száma 1%-kal csökkent, és 2%-kal kevesebb terméket értékesítettek. Annak ellenére, hogy a negyedik negyedévi eredmények elmaradtak a cégvezetés várakozásaitól, az éves eredmények növekedtek, így az AVON továbbra is jelentős méretű és nyereséget termelő vállalat maradt.

„Az elsődleges feladatunk az, hogy javítsuk az általános eredményeket és a vállalatot újra növekedési pályára állítsuk. 2012 az átalakulás éve lesz, amely során átfogó operatív és pénzügyi átvizsgálást végzünk, beleértve minden olyan belső és külső tényezőt, ami befolyásolja a teljesítményünket” – mondta Andrea Jung, az AVON elnök-vezérigazgatója.

Az AVON elnök-vezérigazgatója a 2012. április 11-13. között megrendezendő Worldwide Management Meeting után bővebb tájékoztatást ad a vállalat üzleti eredményeiről.

„A magyarországi piac 2011-ben kiemelkedő értékesítési eredményt ért el a régióban, hasonlóan az előző évhez. Legerősebben a divatkiegészítő, hajápolás és illatszerek szegmenseink növekedtek, de gyakorlatilag majdnem minden területen erősödtünk. Az aktív tanácsadónők száma 5%-kal növekedett, ez elsősorban az elmúlt két év során üzletmenetünkben alkalmazott strukturális változásokra vezethető vissza, másodsorban pedig a gazdasági válságnak köszönhető, hiszen az egyre nehezedő gazdasági helyzetben egyre többen látnak fantáziát az AVON által kínált pénzkereseti lehetőségekben” – mondta el Radeczky Zoltán, az AVON Duna-csoportjának (Magyarország, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Montenegró, Bulgária, Albánia, Macedónia) igazgatója.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése