TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Boltot nyitott a Bónusz Brigád

3999
A piacvezető közösségi vásárló oldal március elsején nyitja meg a Brigád Bolt kapuit, amelyet közösségi találkozóhelyként, ügyfélszolgálati pontként és egyben értékesítési helyként is használhatnak a Brigádtagok.

A Budapest belvárosában található Brigád Boltban a látogatókat friss kávéval várják, és minden segítséget megadnak a vásárláshoz illetve a weboldal használatához. Újdonság, hogy a Boltban személyesen lehet regisztrálni valamint készpénzben kifizetni a bónuszokat. A készpénzes fizetésnél a banki befizetéssel ellentétben semmilyen igazolvány nem szükséges.

„Másfél éves évfordulónkon nyitjuk meg a Brigád Boltot, amely ismét egy olyan újdonság a közösségi vásárlás piacán, ami hazánkban egyedülálló kezdeményezés. Ezzel szeretnénk teret adni a közösség több igényének is, például a készpénz-befizetési lehetőség megteremtésére, vagy a személyes találkozás lehetőségére.” – mondta el Kaprinay Zoltán, a Bónusz Brigád egyik alapítója. „Tagjaink sokszor személyesen is szeretnék megismerni a Brigád munkatársait és a többi vásárlót, akár tapasztalatcsere, akár csak egy kis beszélgetés céljából. A most nyíló boltunk erre remek lehetőséget biztosít. Az eddigi online programajánlók mellé egy valódi hely is tartozik mostantól, ahol a legjobb ajánlatokat Brigádáron lehet megvásárolni, legyen szó utazásról, kultúráról vagy akár gasztronómiai élvezetekről.”- folytatta az alapító.

A Brigád Bolt a Madách Trade Center aljában a Madách Imre út 13-14. szám alatt, a Gozsdu udvar tőszomszédságában található. Hétfőtől péntekig 10 és 18 óra között várja a jelenlegi és új Brigádtagokat, akik parkolni az irodaház mélygarázsában tudnak. A tömegközlekedéssel érkezőknek a Deák téri csomóponttól pár perc alatt megközelíthető a bolt.

Bónusz Brigád

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése