TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Új szolgáltatásokat vezet be az Árukereső.hu

3974
Az árak mellett az is látható lesz, melyik üzlet mennyiért szállítja ki a terméket, és az áruházak térképen is megmutathatják átvételi pontjaik pontos helyét.

Itthon a www.Árukereső.hu nyújt új, teljes körű szolgáltatást a vevők számára, akik a weboldalon pontos információt kapnak az áruházakról. Meg tudják nézni a raktárak, átvételi pontok helyét, tájékozódhatnak, útba esik-e a bolt, ellenőrizhetik a nyitvatartási időt. Információt gyűjthetnek arról, hogyan tudnak fizetni, és mennyi a kiszállítási díj. A részvevő boltok forgalma pedig növekedni fog, mert a pontos információadás miatt több vásárlót érnek el.

Az Árukereső oldalán a vevők internetes kérdőívet tölthetnek ki a vásárlás után, melyben véleményezik a különböző szolgáltatásokat, például a vásárlás folyamatát, kiszolgálást, kiszállítást. A programban részt vevő boltok akár naponta elveszthetik a minősítést, ha a vevők rossz tapasztalatokról számolnak be, vagy ha túl kevés visszajelzést kapnak. A hazai boltok mostantól egy widget segítségével mutathatják be Megbízható Bolt minősítésüket a saját honlapukon.

Az Árukeresőhöz egyre több áruházlánc csatlakozik azért, hogy minél több termék-és boltinformációt osszanak meg az oldalra látogató vevőkkel. Az új minőségbiztosítási rendszer egyre kedveltebb, a weboldalt havonta kétmillió internetező látogatja.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése