TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Újabb elismerés az ESET-nek

3897
Az ESET elnyerte az AV-TEST “2011 Best Usability” díját. Ezen felül újabb szakmai nagyágyúval gyarapította a kutatócsapatát.

A hamis riasztások rendkívül ritka előfordulása és az alacsony erőforrásigény (vagyis a számítógép teljesítményére gyakorolt csekély befolyás) volt az a két fő szempont, ami alapján a hasonló IT-biztonsági szoftverek közül az ESET Smart Security 5 bizonyult a legjobban használhatónak.

A felhasználók minél kisebb mértékű zavarását, s a rendszer teljesítményére gyakorolt rendkívül csekély hatást elismerő díjat érdemes párhuzamba állítani a Virus Bulletin “VB100”-as kitüntetéseivel, amely címből az ESET nemrégiben immár a 71-ediket kapta meg. Mindkét elismerés azt igazolja, hogy a termék valamennyi vírust felismeri, vagyis amellett, hogy vetélytársainál kényelmesebben használható, egyben a legnagyobb biztonságot is nyújtja.

A világcsúcsnak számító VB100-as díjsorozat mellett rengeteg egyéb elismerés értékeli még kimagaslónak a sebességet és az antivírus szoftver egyéb fontos jellemzőit, így például a “2011 Top Rated Product”, a “Best Overall Speed 2011”, és szám szerint hat “Advanced+” minősítés az Antivírus összehasonlító tesztekben.

Az ESET jövőbeli sikereinek további garanciája, hogy a cég újabb szakmai nagyágyúval erősödött: Righard J. Zwienenberg, az ismert holland antivírus-szakértő "Senior Research Fellow"-ként csatlakozott az ESET csapatához. Zwienenberg - aki 1988 óta foglalkozik a vírusokkal és ellenszereikkel, s kutatásai az utóbbi években már általánosabb biztonsági kérdésekre és a kriptológiára is kiterjednek - más vezető kutatókkal együtt vesz részt a további fejlesztésekben részben otthonában, Hollandiában, részben pedig az ESET központjában, Pozsonyban.

ESET

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése