TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Vigyázz, Kész, Pénz!

3847
A K&H Bank vetélkedőjében, a gyerekek több éves pénzügyi tervvel készülnek álmaik megvalósítására.

Nagy sikerrel indult az idei tanévi K&H Bank, Vigyázz, Kész, Pénz! országos tudásversenye. 539 csapat jelentkezett a pénzügyi vetélkedőre az ország minden területéről. Az első forduló feladatainak megoldásában 2700 kisdiák vett részt. A legjobb csapatok a márciusban induló regionális középdöntők során mérhetik össze pénzügyi tudásukat. A döntőre májusban kerül sor. A verseny zsűrijéhez nemrégiben csatlakozott Varga Izabella, az RTL Klub népszerű színésznője is.

Az első, online fordulóban a  csapatoknak többek között a pénzügyek világához kapcsolódó matematikai feladatot kellett megoldaniuk. Tanácsokat kellett adniuk, hogyan lehet takarékoskodni, valamint a felső tagozatos diákoknak egy fogalmazást kellett írniuk a legfőbb álmukról, és arról, hogyan tudnák az ehhez szükséges anyagiakat előteremteni.

A verseny során a Bank nemcsak a tanulókat, hanem az iskolákat és a pedagógusokat is díjazza. A gyerekek Netbookot, iPod-ot, hordozható DVD lejátszót, digitális rajztáblát és egyéb értékes ajándékokat, az iskolák irodatechnikai berendezést, sportszercsomagot, valamint könyvcsomagot nyerhetnek. A felkészítő pedagógusok munkáját ajándékutalvánnyal jutalmazzák.

A K&H Csoport a verseny elbírálására Szalay Györgyöt, a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Kultúra Központ vezetőjét, Dr. Grimm Krisztinát, a Fogyasztóvédelmi Iroda vizsgáló vezető főtanácsosát, Macher Szabolcsot az r-time ügyfélkapcsolati igazgatóját, Kohári Editet, a Frame Film Kft. ügyvezető igazgatóját, Holló Márta televíziós szerkesztőt és művorvezetőt, valamint Varga Izabellát, az RTL Klub színésznőjét kérte fel.

K&H

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése