TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Vigyázz, Kész, Pénz!

3847
A K&H Bank vetélkedőjében, a gyerekek több éves pénzügyi tervvel készülnek álmaik megvalósítására.

Nagy sikerrel indult az idei tanévi K&H Bank, Vigyázz, Kész, Pénz! országos tudásversenye. 539 csapat jelentkezett a pénzügyi vetélkedőre az ország minden területéről. Az első forduló feladatainak megoldásában 2700 kisdiák vett részt. A legjobb csapatok a márciusban induló regionális középdöntők során mérhetik össze pénzügyi tudásukat. A döntőre májusban kerül sor. A verseny zsűrijéhez nemrégiben csatlakozott Varga Izabella, az RTL Klub népszerű színésznője is.

Az első, online fordulóban a  csapatoknak többek között a pénzügyek világához kapcsolódó matematikai feladatot kellett megoldaniuk. Tanácsokat kellett adniuk, hogyan lehet takarékoskodni, valamint a felső tagozatos diákoknak egy fogalmazást kellett írniuk a legfőbb álmukról, és arról, hogyan tudnák az ehhez szükséges anyagiakat előteremteni.

A verseny során a Bank nemcsak a tanulókat, hanem az iskolákat és a pedagógusokat is díjazza. A gyerekek Netbookot, iPod-ot, hordozható DVD lejátszót, digitális rajztáblát és egyéb értékes ajándékokat, az iskolák irodatechnikai berendezést, sportszercsomagot, valamint könyvcsomagot nyerhetnek. A felkészítő pedagógusok munkáját ajándékutalvánnyal jutalmazzák.

A K&H Csoport a verseny elbírálására Szalay Györgyöt, a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Kultúra Központ vezetőjét, Dr. Grimm Krisztinát, a Fogyasztóvédelmi Iroda vizsgáló vezető főtanácsosát, Macher Szabolcsot az r-time ügyfélkapcsolati igazgatóját, Kohári Editet, a Frame Film Kft. ügyvezető igazgatóját, Holló Márta televíziós szerkesztőt és művorvezetőt, valamint Varga Izabellát, az RTL Klub színésznőjét kérte fel.

K&H

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése