TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Találj címet a sorozatnak!

3836
Az Ultimate Cops magyar névötleteit a Facebookon lehet megosztani.

Új műsort indít áprilisban a Discovery Channel Ultimate Cops címmel. A hatrészes sorozat, melyet a Discovery Networks elsőként forgatott Közép-Európában, a Varsó, Moszkva és Bukarest elit rendvédelmi egységeiben szolgálatot teljesítő rendőrök munkáját mutatja be valódi eseteken keresztül, az ő szemszögükből, szakmai kommentárokkal ellátva. A rendőrök az akción kívül elmagyarázzák egy-egy nyomozás menetét, így megismerhetjük az adott országra jellemző nyomozási taktikákat és szokásokat.

A sorozat magyar címét egyelőre homály fedi. Ezzel kapcsolatban indítottak játékos vetélkedőt a Facebookon. A rajongók február 26-ig küldhetnek be címre vonatkozó ötleteket a közösségi oldalon keresztül. Az ötleteket zsűri értékeli, melynek tagjai a Discovery Channel képviselői, Szabó Zoltán (szabóZ) és Varga Attila (sixx), a comment:com újságírói lesznek. A nyertes javaslat lesz a sorozat hivatalos magyar címe, a legjobb ötleteket beküldők pedig új sorozatnévvel ellátott pólót és Discovery Channel ajándékcsomagot kapnak.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése