TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Egymillió rajongóját ünnepli a KLM

3838
A sikeres kampánysorozatnak köszönhető az egymillió rajongó.

A Social Times nevű weboldalt teljes izgalomban tartják a holland légitársasággal kapcsolatos hírek. A  KLM az elmúlt néhány évben a közösségi médiában söpört végig eredeti kampányaival annak érdekében, hogy rajongókat cserkésszen be úgy, hogy személyre szóló ajándékokkal jutalmazta őket, fényképeiket pedig a repülőgépeken állította ki. Sőt, egy Guiness Rekord felállítása is az ő nevükhöz fűződik egy fedélzeten megrendezett táncos party által. Most új mérföldkövet értek el- a rajongók száma elérte az egymilliót a közösségi médiában. Ezt az örömteli eseményt ünneplik köszönetet mondó videóval a youtube-on. A videóban a személyzet fejezi ki örömét és mond köszönetet abból az alkalomból, hogy egymillió rajongóra tettek szert, mely komoly mérföldkőnek számít.

 

www.socialtimes.com

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése