TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Senior Account

3824
Senior Accountot keres az Artvertising.

„Az életben laza, de a munkában kemény munkatársak jelentkezését várja a dinamikusan fejlődő, nemzetközi márkákon dolgozó Artvertising – Network Agency. A pörgős, és egyedi ötleteiről ismert magyar ügynökség ATL és BTL területen is járatos Senior Accountot keres. A tökéletes jelöltnek legalább három éves tapasztalata és középfokú angol nyelvtudása van. Ha ilyen vagy, és érdekel a munka, küldd el fényképes CV-det az allas@artvertising.hu címre! Az önéletrajzod mellett írd meg, hogy eddig milyen komolyabb ügyfelekkel dolgoztál együtt, mi volt a részletes munkaköröd, miket tartasz az erősségednek és a gyengeségednek, és mi a fizetési igényed. Ha rád esik a választás, rövidesen egy komoly perspektívát nyújtó cégnél, különleges környezetben dolgozhatsz. „

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése