TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Senior Account

3824
Senior Accountot keres az Artvertising.

„Az életben laza, de a munkában kemény munkatársak jelentkezését várja a dinamikusan fejlődő, nemzetközi márkákon dolgozó Artvertising – Network Agency. A pörgős, és egyedi ötleteiről ismert magyar ügynökség ATL és BTL területen is járatos Senior Accountot keres. A tökéletes jelöltnek legalább három éves tapasztalata és középfokú angol nyelvtudása van. Ha ilyen vagy, és érdekel a munka, küldd el fényképes CV-det az allas@artvertising.hu címre! Az önéletrajzod mellett írd meg, hogy eddig milyen komolyabb ügyfelekkel dolgoztál együtt, mi volt a részletes munkaköröd, miket tartasz az erősségednek és a gyengeségednek, és mi a fizetési igényed. Ha rád esik a választás, rövidesen egy komoly perspektívát nyújtó cégnél, különleges környezetben dolgozhatsz. „

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése