TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Senior Account

3824
Senior Accountot keres az Artvertising.

„Az életben laza, de a munkában kemény munkatársak jelentkezését várja a dinamikusan fejlődő, nemzetközi márkákon dolgozó Artvertising – Network Agency. A pörgős, és egyedi ötleteiről ismert magyar ügynökség ATL és BTL területen is járatos Senior Accountot keres. A tökéletes jelöltnek legalább három éves tapasztalata és középfokú angol nyelvtudása van. Ha ilyen vagy, és érdekel a munka, küldd el fényképes CV-det az allas@artvertising.hu címre! Az önéletrajzod mellett írd meg, hogy eddig milyen komolyabb ügyfelekkel dolgoztál együtt, mi volt a részletes munkaköröd, miket tartasz az erősségednek és a gyengeségednek, és mi a fizetési igényed. Ha rád esik a választás, rövidesen egy komoly perspektívát nyújtó cégnél, különleges környezetben dolgozhatsz. „

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése