TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Kreatív divat pályázat fiatal tehetségeknek

3805
A Fiat Magyarország, a Budapest Essential Looks és az Instyle meghírdeti a New Black & Red Ypsilon - BE CREATIVE - NOT MONOTONE kreatív divat pályázatot.

A kreatív divat pályázatot meghirdetők célja a tehetséges fiatal divattervezőknek lehetőséget biztosítani egy hazai, nemzetközi színvonalú trend eseményen való megmérettetésre.

A pályázat témája egy nemzetközi színvonalú, művészi értékkel bíró egyedi divat kreáció tervezése, mely a Lancia nemzetközi divat kommunikációjára épülve összhangban áll az új Black&Red Ypsilon modell brend értékeivel és akár önállóan megállja a helyét a nemzetözi kifutókon is.

Az előzsűrizés során kiválasztott  15 nyertes pályaművet bemutatják a Budapest Essential Looks 2012-es tavaszi trend eseményének minden napján, március 1-4 között egy látványos divatbemutató keretein belül.

Az esemény utolsó napján a szakmai zsűri kihirdeti az általa díjazott első helyezettet, valamint a közönségdíjast is. A Lancia egy különdíjat ajánl fel az autó formavilágát vagy a témát leginkább megfogó divattervező részére.

A teljes pályázati kiírás a következő linken érhető el:

http://budapestlooks.hu/palyazat/

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése