TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

INFINITI – Koncepcióautó leleplezés

3804
Az Infiniti japán prémium autómárka bejelentette, hogy sport-koncepcióautójának az INFINITI EMERG-E nevet adja. Videóval.

Az elektromos meghajtású autó először a 82. Genfi Autószalonon mutatkozik be a nagyközönség előtt. A leleplezés március 6-án, az Infiniti 1030 számú standjánál, az 1. csarnokban, közép-európai idő szerint 10:15 perckor lesz. Akik nem lehetnek jelen, azok az Infiniti európai honlapján, a www.infiniti.eu címen élőben követhetik az eseményeket.

Az INFINITI EMERG-E lesz a márka első járműve, amely nem csak a kategóriáját áttörő, lenyűgöző teljesítményt nyújtó kibocsátásmentes hajtással, hanem középmotoros elrendezéssel készül a tökéletes vezethetőségért.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése