TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

INFINITI – Koncepcióautó leleplezés

3804
Az Infiniti japán prémium autómárka bejelentette, hogy sport-koncepcióautójának az INFINITI EMERG-E nevet adja. Videóval.

Az elektromos meghajtású autó először a 82. Genfi Autószalonon mutatkozik be a nagyközönség előtt. A leleplezés március 6-án, az Infiniti 1030 számú standjánál, az 1. csarnokban, közép-európai idő szerint 10:15 perckor lesz. Akik nem lehetnek jelen, azok az Infiniti európai honlapján, a www.infiniti.eu címen élőben követhetik az eseményeket.

Az INFINITI EMERG-E lesz a márka első járműve, amely nem csak a kategóriáját áttörő, lenyűgöző teljesítményt nyújtó kibocsátásmentes hajtással, hanem középmotoros elrendezéssel készül a tökéletes vezethetőségért.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése