TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Osztályfénykép-verseny a Facebookon

3776
A pályázat a Facebook tanulást és közösségépítést segítő lehetőségeire hívja fel a figyelmet.

A közösségi oldalon jelen lévő versenyt a Nemzeti Tankönyvkiadó indította. Általános és középiskolás diákok profi, amatőr vagy vicces fotóit várják, melyek lehetnek régebbiek vagy újak, a lényeg az, hogy a képen szereplő osztály még együtt legyen. A NTK két kategóriában, 1-6. és 7-12. évfolyamban várja a nevezéseket. A fényképeket 2012. február 15-ig lehet feltölteni az internetre, ahol szavazás alapján dől el, ki lesz a nyertes. Az első három legtöbb szavazatot elérő versenyző és annak osztálya részesül jutalomban.

A közösségi médiajelenlét stratégiáját és az osztályfotó-verseny koncepcióját a Front Page Communications nevű ügynökség alakította ki. A Facebookon már a kiírást követő napokban megindult a versengés.

R. Kovács Dániel, a Front Page Communications vezetője hangsúlyozta, hogy a játékkal nemcsak a NTK Facebook oldalát szeretnék népszerűsíteni, hanem az iskolák és a pedagógusok figyelmét is fel szeretnék hívni a közösségi média és digitális megoldások lehetőségeire. A hatékony pedagógiai munkához elengedhetetlen az, hogy a tanárok megismerjék azokat a felületeket, ahol a diákok idejük nagy részét töltik.

Burka Szilvia, az NTK marketingigazgatója hozzátette, hogy létrehoztak egy Digitális Oktatás nevű programsorozatot annak érdekében, hogy rávilágítsanak a digitális médiában rejlő lehetőségekre és veszélyekre. Az osztályfotó-verseny ennek a programnak lett az egyik eleme.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése