TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Új executive chef a Waldorf Cateringnél

3726
A Waldorf Catering head chefje, Nagy Márton mellé Bodócs László érkezett executive chefként.

A catering régi és új iskolája ötvöződik így a Waldorf Catering konyhájában, hiszen Nagy Márton a tradicionális magyar konyha elismert képviselője, Bodócs László pedig a modern magyar gasztronómia elkötelezettje.

Bodócs még nincs 40 éves, mégis egymás után sorakoznak referenciái, s kiváló kritikákat olvashatunk róla. Igazi reformer, aki elkötelezetten kutatja és használja fel ételkölteményeiben a magyar konyha népszerű vagy akár már elfeledett alapanyagait. Szeret magyar kézműves termékekkel dolgozni, a hagyományos fogásokat újragondolva, teljesen újszerű formában, mégis tradicionális ízvilágban tálalja. Bámulatos érzékkel hozza ki a legegyszerűbb alapanyagokból is a legjobb íz-kompozíciókat.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése