TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Új executive chef a Waldorf Cateringnél

3726
A Waldorf Catering head chefje, Nagy Márton mellé Bodócs László érkezett executive chefként.

A catering régi és új iskolája ötvöződik így a Waldorf Catering konyhájában, hiszen Nagy Márton a tradicionális magyar konyha elismert képviselője, Bodócs László pedig a modern magyar gasztronómia elkötelezettje.

Bodócs még nincs 40 éves, mégis egymás után sorakoznak referenciái, s kiváló kritikákat olvashatunk róla. Igazi reformer, aki elkötelezetten kutatja és használja fel ételkölteményeiben a magyar konyha népszerű vagy akár már elfeledett alapanyagait. Szeret magyar kézműves termékekkel dolgozni, a hagyományos fogásokat újragondolva, teljesen újszerű formában, mégis tradicionális ízvilágban tálalja. Bámulatos érzékkel hozza ki a legegyszerűbb alapanyagokból is a legjobb íz-kompozíciókat.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése