TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Új informatikai vezető a Xeroxnál

3712
Váltás a Xerox informatikai vezetői posztján Carol Zierhoffer feladata a vállalat IT infrastruktúrájának fejlesztése lesz.

Idén januártól Carol Zierhoffer a Xerox informatikáért felelős vezetője, és a Xerox alelnökei közé is beválasztották.   A jövőben rá és munkatársaira hárul a vállalat infokommunikációs rendszereinek folyamatos és biztonságos működtetése, illetve fejlesztése. A posztot John McDermott-tól vette át, akit a Xerox technológiai üzletágának stratégiai igazgatójává választottak.

A több mint 20 éve az informatikai pályán dolgozó Zierhoffer szakmai tapasztalatait az ITT Corporationnél, illetve a Northrop Grumman Corporationnél szerezte, mielőtt a Xeroxhoz került.

Az elsősorban az üzleti szektor igényire fókuszáló vállaltat világszerte több mint 130 ezer alkalmazottat foglalkoztat. A Xerox Magyarország vezető posztját 2012 januárjától Novák Miklós tölti be, aki cég a nagyvállalati irodai szektorban betöltött vezető pozícióját szeretné tovább erősíteni, valamint a vállalat által kínált outscoring szolgáltatásokat kiterjeszteni a kis –és középvállalkozások felé.

Xerox/Kleczli Péter

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése