TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

M. C. Direct Kft.

3697
Teljeskörű direkt marketing szolgáltatások.

Tevékenységek:

direct mail, adatbázis management, adatrögzítés, eDM, mobilDM, telesales, contact center, piackutatás, marketing tanácsadás, hűségprogramok, CRM, nyomdai tervezés és kivitelezés, számlamarketing, digitális nyomtatás, biztonsági nyomtatás, boríték nyomtatás, borítékolás

A cég bemutatkozása:

Az 1998-as alakulás óta magyar magánszemélyek tulajdonában lévő M.C. Direct Kft. azzal a céllal jött létre, hogy korszerű, teljes körű direkt marketing szolgáltatást nyújtson ügyfelei számára. A kezdetek óta cégünk dinamikusan fejlődik, és szolgáltatásaink folyamatosan bővülnek. Cégünk DM (direct mail) szolgáltatásokkal indult, majd e tevékenységét bővítette digitális nyomtatóparkkal, archiválási (1999) és adatbázis építési, illetve adatbázis menedzsment szolgáltatásokkal (2000). Később lojalitás és promóciós programok fejlesztésével és kivitelezésével (2001), rugalmas telemarketing szolgáltatásokkal, teljes körű kommunikációs programok tervezésével (2004) bővült ügynökségünk szolgáltatási köre. Cégünk egyik leginkább elismert értéke az ügyfélközpontú szemlélet: munkatársaink szakértelme és piacismerete hozzásegíti ügyfeleinket a programok gördülékeny, gyors és precíz kivitelezéséhez.

Telefon:

+36 1 273 5058

Fax:

+36 1 220 0874

e-mail:

rago.s@mcdirect.hu

web:

www.mcdirect.hu

 

 

 

 

 

 

1145 Budapest, Róna u. 127/B

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése