TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az Európai Bizottság párbeszédet kezdeményez az egységes európai bankkártyás, internetes és mobilos fizetési környezet fejlesztéséről. A MasterCard aktívan részt kíván venni a folyamatban

A MasterCard, mint Európa fizetésforgalmi iparágának egyik úttörője, támogatja az Európai Bizottság törekvését az elektronikus fizetések terjesztésére, és aktívan részt kíván venni a ma induló konzultációs folyamatban. A kártyatársaság fontosnak tartja a Bizottságnak az EU kereskedelmének- és fizetési üzletágának fejlesztésére vonatkozó céljait.

Évek óta megfigyelhető tendencia, hogy az európai kártyabirtokosok a készpénzről a hatékonyabb, elektronikus fizetési eszközök használatára térnek át. Az internetes és az okostelefonokkal történő fizetés ugyancsak nagymértékben növekszik napjainkban. Mindezen túl a MasterCardnak úttörő szerepe van az érintésnélküli technológia európai bevezetésében, hozzájárult a PayPass™  nagyarányú terjedéséhez.

Zöld Köny - Párbeszéd az egységes európai fizetési környezetről

“ Az intenzív versenynek köszönhetően a bankkártya-üzletág rohamosan fejlődik, és egyben folyamatosan  változik, ezért a MasterCard teljes mértékben támogatja a párbeszédet az elektronikus fizetések kiemelt szerepének megvitatásáról. Különösen fontos ez ma, amikor Európa gazdasági nehézségekkel küzd.” mondta el Javier Perez, a MasterCard Europe elnöke.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése