TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Új ügyvezető a Xerox Magyarország Kft. élén

3642
A Xerox Magyarország vezetőjének szerepét 2012. január 1-jétől Novák Miklós tölti be. A szolgáltatás minőségére kívánja helyezni a hangsúlyt.

Novák Miklós 1997-ben került kapcsolatba a hazai dokumentumkezelési szektorral, amikor a Konica Minolta kereskedelmi igazgatójának nevezték ki. A Xeroxnál 2006 óta dolgozik, ahol legelőször az irodatechnikai üzletág igazgatói posztját töltötte be, majd 2007-ben a Xerox Szlovénia vezetőjeként folytatta karrierjét. 2010-2011 között feladatai megsokszorozódtak, ugyanis üzletirányítási vezetőként a szlovéniai és horvátországi piacért felelős szakember vált belőle. A 2012-es év újabb változást hozott számára: a Xerox Magyarország élére került, mely hét év után kapott újra magyar vezetőt.

Novák Miklós hangsúlyozza, hogy meg szeretné tartani a Xerox vezető helyét a szolgáltatások területén. A nagyvállalati irodai szolgáltatásokra és a partnerhálózattal való szoros együttműködésre kívánja fektetni a hangsúlyt annak érdekében, hogy a kis- és középvállalkozásokra is kiterjesszék az outsourcing szolgáltatásokat. A további tervek között az szerepel, hogy a felhasználókhoz is eljuttassa a felhasználást könnyítő, egyénre szabott megoldásokat, továbbá az outsourcing szolgáltatásokat üzleti partnerek, HR, ügyfélszolgálati és IT tevékenységek támogatásával bővítse a jövőben.

 

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése