TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Media Markt bezárta tatabányai áruházát

3591
Bezárta tatabányai áruházát a Media Markt, az üzlet 47 dolgozójának cégcsoporton belül igyekeznek munkalehetőséget biztosítani - írta a kemma.hu, Komárom-Esztergom megye egyik internetes hírportálja.

Az áruházat üzemeltető a Media Markt Saturn Holding közleménye szerint szeptemberben kezdték optimalizálni áruházláncukat, ennek során zárták be a tatabányai egységet. Korábban bezárt a zalaegerszegi Média Markt, majd novemberben és decemberben két új áruházat nyitottak; egy Saturn áruházat Budapesten és egy Media Marktot Kecskeméten, 2012-ben pedig további áruháznyitást terveznek.

A dolgozók részére a magyarországi üzlethálózaton belül, elsősorban a budapesti áruházakban kínálnak álláslehetőségeket. A társaság célja, hogy mindazon dolgozók számára, akik az ajánlatot személyes okokból nem tudják elfogadni, a lehető legjobb szociális megoldásokat találják meg, a törvényi kötelezettségeken felül teljesítve - közölte a cég sajtóosztálya a kemma.hu-val.

A tatabányai áruház vevőszolgálata 2012. január végéig áll a Media Markt vásárlók rendelkezésére garanciális és szavatossági ügyintézéssel kapcsolatban. Ezt követően egy tatabányai partnercég végzi ezt a tevékenységet. Ezen kívül a vásárlók bármely Media Markthoz fordulhatnak, a legközelebbi áruházak Budaörsön és Székesfehérváron találhatók.

A Media Markt Saturn Holding 1997-ben nyitotta meg első áruházát Magyarországon, jelenleg 21 áruházat üzemeltet, 16 Media Marktot és 5 Saturnt. (MTI)

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése