TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Media Markt bezárta tatabányai áruházát

3591
Bezárta tatabányai áruházát a Media Markt, az üzlet 47 dolgozójának cégcsoporton belül igyekeznek munkalehetőséget biztosítani - írta a kemma.hu, Komárom-Esztergom megye egyik internetes hírportálja.

Az áruházat üzemeltető a Media Markt Saturn Holding közleménye szerint szeptemberben kezdték optimalizálni áruházláncukat, ennek során zárták be a tatabányai egységet. Korábban bezárt a zalaegerszegi Média Markt, majd novemberben és decemberben két új áruházat nyitottak; egy Saturn áruházat Budapesten és egy Media Marktot Kecskeméten, 2012-ben pedig további áruháznyitást terveznek.

A dolgozók részére a magyarországi üzlethálózaton belül, elsősorban a budapesti áruházakban kínálnak álláslehetőségeket. A társaság célja, hogy mindazon dolgozók számára, akik az ajánlatot személyes okokból nem tudják elfogadni, a lehető legjobb szociális megoldásokat találják meg, a törvényi kötelezettségeken felül teljesítve - közölte a cég sajtóosztálya a kemma.hu-val.

A tatabányai áruház vevőszolgálata 2012. január végéig áll a Media Markt vásárlók rendelkezésére garanciális és szavatossági ügyintézéssel kapcsolatban. Ezt követően egy tatabányai partnercég végzi ezt a tevékenységet. Ezen kívül a vásárlók bármely Media Markthoz fordulhatnak, a legközelebbi áruházak Budaörsön és Székesfehérváron találhatók.

A Media Markt Saturn Holding 1997-ben nyitotta meg első áruházát Magyarországon, jelenleg 21 áruházat üzemeltet, 16 Media Marktot és 5 Saturnt. (MTI)

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése