TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Több, mint félmillió forint adomány

3581
Segélyszervetezet, hetilap és blog közös adománygyűjtő akciója az Opera mellett. A cél a rászoruló családok a karácsonyának szebbé tétele.

Lezárult a Magyar Állami Operaháznak és az Ökumenikus Segélyszervezetnek a Heti Válasz című hetilappal és az Onleány Társasbloggal együttműködésben szervezett karácsonyváró rendezvénye. Az eseménysorozat keretében az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. adventi adománygyűjtő kampányának támogatására mértek hírességek esténként 17.00 és 18.00 között forralt bort és árusítanak mézeskalácsot a gyönyörű környezetben, különleges adventi zenei csemegék előadása mellett. A rendezvénysorozat ideje alatt több mint félmillió forintnyi adomány gyűlt össze.

Ókovács Szilveszter, az Operaház kormánybiztosa és Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet vezetője csütörtökön délután lezárta a két intézmény összefogásával december 10-én indított szabadtéri karácsonyváró rendezvénysorozatot. Hatszázezer forintot meghaladó pénzadományt sikerült összegyűjteni a dalszínház művészeinek segítségével.

Az Opera előtt álló 15 méteres karácsonyfa mellett neves operaénekesek, balett művészek, karmesterek és hírességek árusították a jótékony céllal kínált forralt bort és mézeskalácsot a varázslatos hangulatú, díszlettervezők keze munkáját dicsérő házikókban. A kampány nem csak itt, hanem a segélyszervezet facebook oldalán is folyt, ahol, bárki online is elküldhette adományait.

Az Onleány Társasblog a Heti Válasszal karöltve versenyre buzdította az olvasókat. A rendezvénysorozat ideje alatt minden vállalkozó kedvű ember versenybe szállhatott saját készítésű –és díszítésű mézeskalács szívével. A karácsonyi édességek az adománygyűjtés időszakában a helyszínen kiállításra kerültek, majd elkészítői részt vettek egy zsűrizésen és egy sorsoláson, amin a Magyar Állami Operaház felajánlásaként családi operabelépőt és Heti Válasz ajándékcsomagot nyerhettek a szerencsések és a zsűri által legjobbnak ítélt alkotások. December 23-án a szívek a Soroksári Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat intézményébe kerülnek, ahol nehéz élethelyzetben lévő családok karácsonyfáját díszítik majd az ott ünneplők örömére.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése