TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Több márka szponzorálta

3565
Az ország 24 iskolájából, 33 csapat érkezett Budapestre a Lurdy Házba, hogy bemutassa és árusítsa portékáit. A csapatok, a “legjobb diákvállalkozás”, a “legjobb eladó”, a “legötletesebb termék”, a “legszebb stand”, és a “leghatásosabb marketing munka” címért versenyeztek.

Junior Achievement Magyarország 1998 óta sikeresen működő projektje a Diákvállalkozási program, amely célja egyfajta vállalkozói szemlélet kialakítása a diákok körében. Általános- és középiskolás fiatalok, képzett oktatók és vállalati partnerek (mentorok) segítségével saját diákvállalkozást alapítanak. 

A működtetés során, testközelből ismerik meg az üzleti világ olyan fogalmait, mint például a profitot, a kockázatot vagy a konkurenciát; illetve elsajátítják az üzletvitelhez feltétlenül szükséges alapkészségeket is. A diákvállalkozók megtanulnak, menedzselni, csapatban és önállóan is dolgozni.

Az idei vásáron új diákvállalkozások is bemutatkoztak saját termékükkel. Az ország 24 iskolájából, 33 csapat érkezett Budapestre a Lurdy Házba, hogy bemutassa és árusítsa portékáit. A csapatok, a “legjobb diákvállalkozás”, a “legjobb eladó”, a “legötletesebb termék”, a “legszebb stand”, és a “leghatásosabb marketing munka” címért versenyeztek.

„legjobb diákvállalkozás” kategóriában a Kastélydombi Általános Iskola (Budapest), Kastélydomb Kincsei csapata és az ELTE Radnóti Miklós Gimnázium, Streetseat Nyrt. csapata nyert el helyezést. A további díjazottak a Junior Achievement Magyarország oldalán olvashatóak. A zsűriben
neves üzletasszonyok és üzletemberek döntöttek a díjak sorsáról.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése