TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Több márka szponzorálta

3565
Az ország 24 iskolájából, 33 csapat érkezett Budapestre a Lurdy Házba, hogy bemutassa és árusítsa portékáit. A csapatok, a “legjobb diákvállalkozás”, a “legjobb eladó”, a “legötletesebb termék”, a “legszebb stand”, és a “leghatásosabb marketing munka” címért versenyeztek.

Junior Achievement Magyarország 1998 óta sikeresen működő projektje a Diákvállalkozási program, amely célja egyfajta vállalkozói szemlélet kialakítása a diákok körében. Általános- és középiskolás fiatalok, képzett oktatók és vállalati partnerek (mentorok) segítségével saját diákvállalkozást alapítanak. 

A működtetés során, testközelből ismerik meg az üzleti világ olyan fogalmait, mint például a profitot, a kockázatot vagy a konkurenciát; illetve elsajátítják az üzletvitelhez feltétlenül szükséges alapkészségeket is. A diákvállalkozók megtanulnak, menedzselni, csapatban és önállóan is dolgozni.

Az idei vásáron új diákvállalkozások is bemutatkoztak saját termékükkel. Az ország 24 iskolájából, 33 csapat érkezett Budapestre a Lurdy Házba, hogy bemutassa és árusítsa portékáit. A csapatok, a “legjobb diákvállalkozás”, a “legjobb eladó”, a “legötletesebb termék”, a “legszebb stand”, és a “leghatásosabb marketing munka” címért versenyeztek.

„legjobb diákvállalkozás” kategóriában a Kastélydombi Általános Iskola (Budapest), Kastélydomb Kincsei csapata és az ELTE Radnóti Miklós Gimnázium, Streetseat Nyrt. csapata nyert el helyezést. A további díjazottak a Junior Achievement Magyarország oldalán olvashatóak. A zsűriben
neves üzletasszonyok és üzletemberek döntöttek a díjak sorsáról.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése