TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Karácsonyi Stella-promóció

3504
Négy üveg sör mellé egy pohár, három korsó sör mellé egy különleges palack, letölthető karácsonyi album - íme néhány a Stella Artois karácsonyi ajándékai közül.

A Stella Artois – egy igazi karácsonyi sörhöz méltóan – számtalan ajándékkal lepi meg rajongóit idén karácsonykor is. Az áruházakban vásárlók négy üveg sör mellé egy Stella Artois poharat kapnak ajándékban, amely nem csak elegánssá, de igazán élvezhetővé teszi a sör minden zamatát. A kijelölt vendéglátóhelyeken azon baráti társaságok, amelyek három korsóval rendelnek, ajándékba kapnak egy különleges csomagolású, 0,75 literes palack sört.

Akik a Stella Artois mellett a csodálatos karácsonyi dallamok rajongói, azok pedig a www.stellaartois.com/originalalbum oldalról ingyenesen letölthetnek egy teljes albumnyi, igazi karácsonyi muzsikát a ’60-as évek időtlen, cool stílusában.

A karácsony és a Stella Artois kapcsolata évszázadokkal ezelőttre, még 1366 előttre nyúlik vissza. A karácsonyi csillag után Stella névre keresztelt sört először erre az ünnepre főzték, ezzel ajándékozva meg a belgiumi Leuven polgárait.

Az idén - egy átfogó kezdeményezés részeként - mind a boltban, mind a kijelölt vendéglátóhelyeken vásárlók különleges, Stella Artois ajándékokat kapnak. Az áruházakban a négy üveg sör mellé csomagolt pohár nagyon fontos szerepet tölt be a Stella Artois ízeinek élvezetében, hiszen az elegáns kehely a jellegzetes aromák kiemelésére szolgál.

A kijelölt vendéglátóhelyeken pedig egy különleges, 0,75 literes Stella Artois-t kap ajándékba az, aki három korsó Stella Artois sört rendel. Az elegáns palack központi dísze a sör nevét is jelentő csillag motívum. Ezt a speciális palackot kereskedelmi forgalomban csak egyetlen üzletlánc választékában érhetik el a vásárlók.

A karácsony elképzelhetetlen a hangulatot megalapozó, kellemes melódiák nélkül. A Stella Artois albuma ingyenesen letölthető a www.stellaartois.com/originalalbum oldalról, amelyen 8 ismert, karácsonyi zeneszám hallható a ’60-as éveket idéző, jazz stílusban.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése